Ettevaatust, Call of Duty: Modern Warfare võib teie konsooli katki teha

0
198
Call of Duty: Modern Warfare

Kuigi suurem osa mängijatest naudivad Call of Duty: Modern Warfare’i, on siiski ka neid õnnetuid mängijaid kes kurdavad, et mäng on nende konsooli katki teinud.

Neid õnnetuid leidub nii Xboxi kui ka PS4 kasutajate hulgast, kuid kõige rohkem jääb silma siiski Xbox One X’i omanikke.

Üks sellistest õnnetutest mängijatest kirjeldab olukorda nii: “Mängisin MW’d ja järsku jooksis kõik kokku. Nii oli see 8 sekundit ja siis lülitas mu Xbox ennast välja. Tulin oma Xboxi juurde umbes 5 tundi hiljem tagasi ja lülitasin selle sisse. Ainult, et sel korral ei lülitunud see sisse. Ei mingit pilti ega signaali, mitte midagi.”

Thebenjip lisab, et kui ta võttis Microsofti kasutajatoega ühendust ja neile muret kurtis, siis kinnitati kasutajatoest talle, et tegemist on teadaoleva tehnilise probleemiga, mis võib mängijate konsoolid katki teha.

Teine kasutaja kirjeldab sarnast olukorda: “Mängisin oma sõpradega kui mu mäng järsku kinni jooksis (umbes 10 sekundit) ja seejärel lülitas Xbox end täielikult välja. Üritasin Xboxi tagasi sisse lülitada, mida pidin tegema konsoolil olevats nupust. Paariks sekundiks ilmus ekraanile roheline pilt ja ma sain tagasi mängima. Mängisin veel paar mängu kuni juhtus sama asi. Kuid sel korral oli ekraan pikalt roheline ja seejärel läks ekraan mustaks tagasi. Üritasin teha külma restarti, vahetada juhtmeid, õhendada vooluvõrgust välja ja jätta konsooli tundideks seisma, enne kui tagasi sisse lülitasin, palvetada, mitte midagi.”

Esimestest probleemidest andsid kasutajad teada juba nädalavahetusel, peaaegu nädal hiljem pole Activision endiselt suutnud viga ära parandada ning ka täna hommikul on lisatud uusi postitusi kasutajatelt, kes kurdavad, et Call of Duty: Modern Warfare on nende konsooli katki teinud.