Fortnite’is petnud Jarvis Kaye teenis oma “nutuvideoga” üle 30 000 euro

0
400
Jarvis Kaye is broke

Professionaalne Fortnite’i mängija ja FaZe klanni liige Jarvis Kaye sai nädala alguses Fortnite’ist eluagse keelu, sest ta kasutas mängimisel aimbotti (mis automaatselt vastaseid sihib). Loomulikult tegi Jarvis selle kohta ka oma fännidele video, kus ta ei suutnud oma emotsioone vaos hoida ja nutma puhkes.

Nimetatud video on käesoleval nädalal mängude kategoorias üks populaarsemaid ning seda on tänaseks vaadatud juba üle 8 miljoni korra. Esialgse hinnangu kohaselt on Jarvis oma videoga teeninud juba üle 30 000 euro.

Loe lisaks

Ka muul ajal ei lähe Jarvis Kaye’l üldsegi mitte halvasti, keskmiselt teenib ta oma YouTube’i kanaliga 22 000 eurot kuus. Lisaks elab Jarvis 13,5 miljonit eurot maksvas villas Hollywood Hills’i linnaosas, koos teiste FaZe klanni meeskonnakaaslastega.

FaZe klanni villas on 10 magamistuba, privaatne kinosaal, jõusaal ja ujumisbassein. Jarvis kolis villasse eelmisel aastal, andes sellest tookord ka oma fännidele teada. Tema ruum sisaldab mitmesuguseid luksuseid, sealhulgas privaatne vannituba, mini-külmik ja loomulikult korralik mänguarvuti, kus ta mängib.

Fortnite mängimisel ei ole samuti veel lõpp. Kuigi Jarvis võtab nüüd Fortnite’ist küll mõneks ajaks puhkust, siis peatselt on plaanis tal uuesti Fortnite’i naasta. Sedapuhku siis kahjuks aga juba uue kasutajaga, sest eelmine kasutaja sai ju mängukeelu. Jarvis ja FaZe liikmed loodavad aga, et Epic Games võtab neid ja Jarvisele toetust avaldanud fänne siiski kuulda ning ta saab oma esialgse kasutaja tagasi.