Fortnite’ist tehakse film

0
672

Fortnite populaarsus on kasvanud nii suureks, et nüüd on otsustatud sellest ka film teha.

Epic Games teatas, et nad on löönud käed filmistuudioga Mutual Film Company, mis on tootnud ka populaarse videomängu põhjal tehtud filmi “Lara Croft: Tomb Raider”. Filmi režissööriks on Simon West (The Expendables 2, Lara Croft: Tomb Raider) ning produtsendiks on ei keegi muu kui J.J. Abrams (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi, Star Trek Beyond) isiklikult.

“Fortnite on populaarsem kui ei kunagi varem ning me mõistsime, et aeg on tuua kõigi lemmikmäng ka kinoekraanidele,” selgitas Epic Games’i juht Tim Sweeney.

Kui J.J. Abramsilt uuriti näitlejate ja loo kohta, vastas ta, “Meil on olnud juba väga huvitavaid arutelusid sel teemal… Kord kui sa oled maininud, et teed mingit filmi või sarja konkreetsel teemal, siis hakkad kohe leidma inimesi, kes on sellest väga põnevil. See on lihtsalt uksumatu, kui saad rääkida kellegagi, kes mängu mängib ja lihtsalt saab kohe aru asjadest.”

Milline võiks olla lugu ning kui palju hakkab Fortnite’i film olema seotud videomänguga, selle kohta infot ei jagatud. Kuid esialgsete plaanide kohaselt peaks Fortnite’i film jõudma kinodesse järgmisel aastal.

Head esimest aprilli!