HyperTown toob Tallinnasse rekordilise auhinnafondi ja Cosplay mannekeenide allee

0
160

Baltimaade suurim e-spordi ja elustiili festival HyperTown TLL toimub 23. ja 24. novembril Tallinnas Saku Suurhallis. Festivali raames toimub ka mängu “Guns of Boom” 4. hooaja finaal, millel on rekordiline auhinnafond – 200 000 dollarit (183 000 eurot).

Kahepäevasel üritusel ootavad külastajaid viimase generatsiooni arvutid, robotid, virtuaalreaalsuse mängud, mängusimulaatorid ja palju muud huvitavat.

Baltimaade suurim e-spordi auhinnafond on üle 200 000 dollari!

Festivali ajal toimuvad Balti e-spordi liiga (BESL Pro) 4. hooaja finaalmängud. Võisteldakse mängudes “Counter-Strike: Global Offensive” (CS:GO) ja “Rocket League” (RL), kus auhinnafondiks on 15 000 eurot. Maailmakuulsa mobiilimängu “Guns of Boom” teine hooaeg lõppeb samuti Tallinnas HyperTowni festivalil. Kõikjalt maailmast (Brasiilia, USA, India, Euroopa) pärit osalejad võistlevad omavahel 170 000 USA dollari (155 000 euro) suuruse peaauhinna nimel – tegemist on seni kõige suurema auhinnafondiga Baltimaades!

Cosplay mannekeenide allee

Cosplay on etenduskunst, kus osalejad, keda kutsutakse cosplayeriteks, kannavad kostüüme, et etendada mõnest joonisfilmist, animest, koomiksist, videomängust või telesarjast pärit kindlat tegelaskuju. HyperTown TLLi ajal tuleb kõikidest Balti riikidest kokku üle 100 cosplayeri, et anda pealaval ainulaadne show ning võistelda omavahel parima kostüümi tiitli eest.

Lisaks on HyperTown TLLi külastajatel esimest korda võimalus tutvuda cosplayer’ite käsitööoskustega, jalutades läbi cosplay-mannekeenide allee, kus on erilist rõhku pööratud cosplay-kostüümidele, mille seast saab rahvas valida ka oma lemmiku.

Eesti kõige mõjukamad sisuloojad

Kohal on ka Eesti kõige populaarsemad ja edukamad YouTube’i, Twitchi, Instagrami ja Facebooki sisuloojad. Külastajatel on unikaalne võimalus näha oma silmaga enda lemmikuid, saada teada nende edu saladusi ja uurida, kuidas ise saavutada erinevates portaalides sisu tootmisega kuulsust ja edu. Lisaks saab pildistada end koos oma iidolitega ning esitada neile küsimusi.

Baltimaade üks suurimaid e-spordi ja elustiili festivale HyperTown TLL toimub 23. ja 24. novembril Saku Suurhallis Tallinnas. Festivali piletid on juba saadaval aadressil hypertown.pro.

Soodushinnaga eelmüügipileteid müüakse kuni 1. oktoobrini. Piletite hinnad on järgmised:

  • 2-päeva pilet €21.30
  • 1-päeva pilet ‎€17.20
  • VIP-piletid €‎60.40

Festivali toimumisele annavad hoogu juurde Acer, GameInsight, Samsung, MABRIK, Red Bull ja Goexanimo.