John Wicki videomäng tulekul

0
131

17. mail jõuab kinoekraanidele kauaoodatud film “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”. Kuid see pole kaugeltki ainus John Wicki seiklus, millega fänne rõõmustatakse.

Indie stuudio Bithell Games teatas, et nad töötavad John Wick Hex nimelise strateegia mängu kallal. John Wick Hex ilmub PS4, Xbox One’i ja PC (Epic Games Store) jaoks, kuid täpset ilmumiskuupäeva pole veel avaldatud. Oma hääle on lahkelt mängule laenanud Ian McShane ja Lance Reddick (filmis Winston ja Charon).

John Wick Hexi lugu on kirjutatud just mängu jaoks ega ole seotud John Wicki varasemate seiklustega kinolinal. Mängijatel tuleb hoolikalt iga käigu puhul arvesse võtta kõiki käigu tagajärgi. John Wicki liikumine on nagu filmi stseenidest ja iga võitlus aitab kaasa progressile ning nõuab täpset strateegilist mõtlemist. Mängu loo kulgedes saab lahti lukustada omale uusi relvi, esemeid ja asukohti. Iga relv muudab kasutatavat taktikat ja viisi kuidas mängid. Laskemoon on samuti piiratud ja realistlikult simuleeritud, nii tuleb hoolikalt valida õiget hetke, mil oma relva laadida.

Esmane treiler jätab mängust hea mulje ja annab põhjust seda oodata. loodetavasti saab mängu kohta rohkem infot juba järgmisel kuul toimuval E3 2019 üritusel.