Meile Meeldib Mängida #9 Võida omale Dragon Quest Builders 2

0
52

Omar ootab The Last of Us 2 ilmumist ning uue lekke kohaselt tuleb tal seda järgmise aasta maini oodata. Nintendo on aga lubanud Switchi Joy-Conid tasuta ära parandada ja Fire Emblem: Three Houses häälnäitleja välja vahetada.

Lisaks räägime taaskord üllatusmehaanikatest ja kasiinodest ning Phil Spenceri lubadusest, et tulevikus toob Microsoft turule rohkem ja paremaid mänge Xboxile ja arvutile.

Omar räägib veidi lähemalt sellisest mängust Night in the Woods, Erik mässas endiselt Fire Emblem: Three Houses mängu kallal ja Tarmo püüdis Pokemone.

Saate lõpus kuulutasime välja Dragon Quest Builders 2 auhinnamängu. Kui soovid omale seda suurepärast, kuid pikka mängu, siis selleks vaata meie mölasaadet YouTube’is ning postita kommentaaridesse, mis sulle saate juures meeldib, ei meeldi või mida me võiksime teisiti teha. Õnneliku võitja, kes omale Dragon Quest Builders 2 promokoopia (PS4) saab, kuulutame välja juba järgmisel pühapäeval oma saates.

Meile Meeldib Mängida mölasaadet saab YouTubes otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab seda järele vaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest: