Meile Meeldib Mängida sai viie aastaseks

0
373

Täna, täpselt viis aastat tagasi alustas tegevust uus kodumaine mänguportaal Meile Meeldib Mängida (ehk Mkuubis). Lehekülje eestvedajateks olid Mihkel Reinumäe, Tauno Taul ning Jan Rist. Aastad on möödunud ja Meile Meeldib Mängida on vahepeal suuremaks kasvanud ning sellist toredat numbrit nagu 5 peaks kuidagi tähistama.

Meile Meeldib Mängida 5-aastaseks saamist otsustasime tähistada alljärgnevalt.

MKUUBIS.EE

Meil on nüüd tavapärase Mkuubis.net aadressi asemel olemas ka kodumaine aadress MKUUBIS.EE. Mõlemad aadressid töötavad.

Mkuubis iganädalane mölasaade

Alustasime iganädalase mölasaatega, kus tuleb juttu videomängudest. Saade toimub igal pühapäeval kell 20:00 ning soovi korral saab seda järele vaadata või kuulata sellistest kohtadest:

Meile Meeldib Mängida saab 5 aastaseks ja sel puhul alustame taas mölasaatega kus räägime mida huvitavat on videomängude maailmas toimunud ja mida me hetkel mängime. Juttu tuleb Kojimast, Sony uuest konsoolist ning kõigest muust mis meelel ja keelel.

Loosime välja mängukraami

Ühelt õigelt sünnipäevalt ei saa puududa kingitused. Teie pressige “meeldib”, “like”, “subscribe” nuppe, põidlaid püsti, kirjutage meile, jagage sõpradega ning meie omakorda loosime kuni nädala lõpuni välja mitmesugust mängukraami (T-särgid, rahakotid, Team Sonic Racing, Guiness World Records Gamer’s Edition 2019, Dawn of War III, Total War: Warhammer 2 jne.).

Loosimängust osavõtmise tingimused:

Kuni käesoleva nädala lõpuni teeme iga päev teatavaks ühe õnneliku, kes saab loosikraami hulgast omale kingi valida. 18+ märgistusega toote puhul jätame omale õiguse keelduda selle väljaandmisest alaealisele ning anname talle võimaluse valida omale eakohasema kingi.

Mkuubis sünnipäevaloosi võitjad:

28.05.2019 – Martin Nikitin & Tjorwen Treu
29.05.2019 – Keijo Tarkiainen
30.05.2019 – Ragnar Kosk
31.05.2019 – Laura Karjalainen
01.06.2019 – Kauri Uuk
02.06.2019 – Greth-Ann Loog & Tiina Lesnikowicz