Mis on saanud Anthemist?

0
144

BioWarel olid Anthemiga suured plaanid ning esialgsete plaanide kohaselt pidi hakkama iga kuu ilmuma uuendused, uued peatükid mänguloost koos uute missioonide, reidide, strongholdide, üritustega jne. Esimene suurem uuendus – ACT 01: Echoes of Reality – pidi ilmuma juba märtsis kuid BioWare otsustas selle edasi lükata aprilliks. Nüüd aga teatas BioWare, et kõik esialgsed uuendused on edasi lükatud määramatuks ajaks, kuniks nad on suutnud mängu korda teha.

BioWare on tõsises hädas katkise Anthemi parandamisega ja seetõttu on nad otsustanud kõik tulevased uuendused teadmata ajaks edasi lükata. See töhendab, et kasutajad ei saa niipea veel näha lubatud järge mänguloole, Cataclysmi ja loomulikult teisi uuendusi nagu gildid, uued legendaarsed missioonid, iganädalased stronghold väljakutsed, edetabelid ja freeplay üritused. BioWare lubab, et uut infot mängu kohta saab järgmisel kuul.

“Cataclysm on oluline lisa mängule ja see on meeskonna suure tähelepanu all. Cataclysm toob uusi väljakutseid ja auhindu ning viib Anthemi lugu edasi. Kuna meie töö jätkub, siis jagame rohkem infot teiega mais,” kirjutavad Ben Irving ja Chad Robertson Anthemi blogis.

“Oleme parandanud palju vigu ja teinud muudatusi, mis meie arvates aitavad meid tulevikus õiges suunas. Seda öeldes me teame, et meil on veel pikk maa minna enne kui Anthemist saab mäng, mida me kõik tahame.”

“Me eraldasime selle töö jaoks aega, kuid reaalsuses on rohkem asju mida parandada ja paremaks muuta, kui me oskasime ette näha. Kuigi see on parim mängu jaoks, töhendab see, et mõnedki asjad kalendris tuleb edasi lükata.”

“Me teame, et olete neid uuendusi oodanud ja et te ei pruugi rahul olla sellega kus me täna olema. Me mõistame ja austame seda. Ainus asi, mida me täna öelda võime on – Me usume Anthemisse. Me usume, et sellest võib saada suurepärane mäng, kuid me mõistame, et sinna jõudmine nõuab veel palju tööd.”

Kuigi Anthem on iseenesest hea mäng, on ta kahjuks lootusetult katki ning on seetõttu teeninud mängijatelt päris palju kriitikat. Ilmselgelt on BioWare ja EA kiirustanud Anthemi mängu välja laskmisega, see teos oleks vajanud hädasti veel lisaaega parandusteks. Tänaseks on rohkem kui pooled Anthemi mängijad selle mängu juba seljataha jätnud. Kas tulevased uuendused, kui need kunagi ilmuma peaksid, võiks olukorda parandada?