PS4 süsteemiuuendus 7.00 beeta nüüd väljas

0
158

PS4 süsteemiuuendus 7.00 on beeta testimisel ja kui sa oled üks neist kes end testimisele registreeris, siis vaata üle oma postkast, kust peaksid kutse leidma koos koodiga. Beeta koodi saad jagada ka sõbrale, sest Sony on sel korral otsustanud testimisse kaasata rohkem kasutajaid.

Uus süsteemiuuendus toob endaga kaasa mitmeid uuendusi, üheks selliseks uuenduseks on Party suurus. Nüüd saab partysse kutsuda korraga kuni 16 sõpra. Ma küll ei ole eriti PS4 peal suuri partysid näinud, mis olemasolevat limiiti oleks ära kasutanud, aga võimalik, et mu sõbrad PS4 peal lihtsalt ei ole eriti suured party võimaluse kasutajad. Kui sul on aga hulganisti sõpru kellega koos ühiselt partys lõbusalt aega veeta, siis see uuendus on sinu jaoks ning jaga oma beeta koodi ka sõpradega, et saaksite üheskoos uut võimalust testida.

Teise uuendusena on ära mainitud uuenduse protsess ise, edaspidi ei nõua enam kõik uuendused konsooli taaskäivitamist, väiksemad uuendused toimivad automaatselt, kui oled valinud automaatsete uuenduse võimaluse.