Tasuta lisa Bloody Harvest on hea põhjus miks võiks Borderlands 3 uuesti mängima minna

0
29

Halloween ei ole enam kaugel, mis tähendab, et Borderlands 3 esimene tasuta lisa ilmub juba paari päeva pärast.

Gearbox meelitab Borderlands 3 mängijaid 24. oktoobril ilmuva tasuta lisaga Bloody Harvest, mis pakub uusi hirmutavaid väljakutseid, uusi vastaseid ja uue bossi ning Halloweeni temaatilist kraami.

Bloody Harvest on kõigile Borderlands 3 omanikele tasuta alla laadimiseks. Juhul kui sa veel Borderlands 3 mänginud pole, siis uue lisa natuimiseks on sul vaja kõigepealt läbida mängu sissejuhatus ja jõuda oma kosmoselaevale Sanctuary III. Peale seda otsi laevalt üles oma uus sõber Maurice, räägi temaga ning jaht kummituslikele vaenlastele võib alata. Kui oled piisavalt Hecktoplasmi kokku korjanud, vii see Maurice’le, kes annab sulle seejärel ligipääsu Bloody Harvest kaardile.

Vaenlaste jahtimisel tasub ettevaatlik olla, sest kokkupuutel kummitustega, kes tapetud vaenlaste kehadest tõusevad, saad sa Terrorist mõjutatud, see raskendab relvade käsitsemist, täpsust jne. Kui sa peaksid lõpuks Bloody Harvest alale jõudma, siis seal lähevad asjad veel päris hulluks ära, siinkohal soovitan endaga sõbrad kaasa võtta.

Bloody Harvest kestab kuni 5. detsembrini ja rohkem teavet selle kohta leiab siit.