Titanfall 2 mängijate arv kahekordistus tänu Apex Legends’i edule

0
201

Apex Legends on nädala ajaga jõudnud 25 miljoni mängijani, purustades Fortnite rekordeid oma teekonnal Battle Royale mängude tippu.

Kuid Apex Legends’i edu on positiivselt mõjutanud ka 2016. aasta kõige paremat tulistamismängu Titanfall 2. Suurepärane mäng, mis jäi kahjuks Battlefield 1 ja Call of Duty: Infinite Warfare kõrval nii mõnegi mängija jaoks märkamata.

Titanfall 2 mängijate arv on viimastel päevadel PC, PS4 ja Xbox One platvormidel mitmekordistunud. Tõenäoliselt on selle põhjuseks Apex Legendsi edu, mis on toonud tagasi vanu mängijaid ja ilmselt juurde ka uusi mängijaid.

Üks kasutajatest, kes mängib arvutil, on postitanud Redditisse ekraanipildi kust on näha, et Amsterdami serveris oli Titanfall 2 mängimas 3500 mängijat. See on üle kolme korra rohkem kui tavaliselt, mil Amsterdami serveris on 1000 mängija ringis. Sama on juhtunud ka teistel platvormidel. PS4 peal on mängijate hulk tõusnud 3000 pealt 5000 peale ning Xbox One’i peal on tavapärase 5000 mängija asemel näha olnud üle 10 000 mängija.

Respawn ja EA lubasid, et lisaks Apex Legends’ile on sel aastal ilmumas veel üks Titanfalli mäng.