Until Dawn’i arendaja uus õudusmäng ilmub augustis

0
131

Kui sulle meeldis Supermassive mängustuudio loodud õudusmäng Until Dawn, siis tasub oodata nende õudusmänguseeria Dark Pictures Anthology esimest mängu Man of Medan, mis ilmub 30. augustil Xbox One’i, PS4 ja PC jaoks.

Senise nähtu põhjal on tegemist nauditava interaktiivse õudusmänguga, sarnase ülesehitusega nagu Until Dawn ja Hidden Agenda olid, pakkudes mängijate valikutest sõltuvat lugu.

Mängu tegevus toimub keset merd ühel näiliselt mahajäetud laeva pardal, kust grupp seiklejaid tormi eest varju otsivad, õnnetuseks peidab aga laev endas mitmeid saladusi, millega grupil nüüd silmitsi tuleb seista. Mängijal tuleb siinkohal hakata langetama oma moraalsel kompassil põhinevaid otsuseid, et päästa viie merehädalise elu. Loo kulg põhineb täielikult sinu tehtud otsustel, mis võivad olla tehtud kiirustades, südamega või hoopis mõistusega. Kõikidel otsustel on alati tagajärjed, mis vahel võivad ilmneda alles loo hilisemas osas, kuid igal otsusel on alati tagajärjed.

Man of Medan’i eeltellimisel saavad mängijad ligipääsu “Curator’s Cut” osale, mis avaneb peale esmakordset mängimist ja pakub sündmustele uut perspektiivi. Supermassive kinnitab, et “Curator’s Cut” ligipääsu saavad hiljem siiski ka kõik need kes mängu ei eeltelli, kuid ei täpsustanud, mis kuupäeval see juhtuda võiks.