“Call of Duty: Black Ops Cold War” ilmub novembris

0
38

“Call of Duty: Black Ops Cold War” ilmub 13. novembril PC ja praeguse põlvkonna konsoolide jaoks. PS5 ja Xbox Series X versioon ilmub samaaegselt konsoolidega.

“Call of Duty: Black Ops Cold War” tegevus toimub vahetult pärast “Call of Duty: Black Ops” sündmusi, külma sõja aegsel perioodil. USA eriüksuse eesmärgiks on paljastada ja nurjata salapärase Nõukogude spiooni Perseuse plaanid. Üksus tegeleb Ronald Reageni korraldusel ja Russell Adleri juhtimisel. Meeskonnast leiab juba vanad tuttavad Hudsoni, Woodsi ja Masoni ning mängus kohtab ka teisi tuttavaid nägusid.


Sel korral pakub mäng veidi rohkem vabadust, alustades oma tegelaskuju loomisega. Paljud missioonid lubavad eesmärgi saavutamiseks kasutada erinevaid teid ja vahendeid ning pakuvad isegi dialoogi valikuid. Olemas on ka lisaeesmärgid ja võimalus otsida lisatõendeid, see kõik mõjutab mingil määral missioonide ja loo kulgu.

Mängu eeltellijad saavad omale operaatori Woods ja relvaskeemi “Call of Duty: Modern Warfare” ja “Warzone” mängus. PS4 kasutajad saavad eeltellides ka varajase ligipääsu mängu avatud beetale.

Lisaks kinnitas Activision, et PS5 ja Xbox Series X-i versioon maksab €80, võrreldes praeguse põlvkonna versioonide hinnaga, mis maksab €70.