“Cyberpunk 2077” lükati jälle edasi

0
83
Cyberpunk 2077

“Cyberpunk 2077” lükati jälle edasi, uueks ilmumiskuupäevaks on nüüd 10. detsember.

Käesoleva aasta üht enim oodatuimat mängu “Cyberpunk 2077” ilmumist on juba korduvalt edasi lükatud ja kuigi septembri alguses lubas Piotr Nielubowicz, et rohkem nad enam mängu väljaandmist edasi ei lükka, siis nüüd nad pidid siiski oma senised lubadused tagasi võtma ja mängu 21 päeva edasi lükkama.

Oma eilses teatas ütleb arendaja, et nende kõige suuremaks probleemiks olevat see, et nad peavad oma avaldama ja testima 9 erinevat versiooni oma mängust (Xbox One/X, Xbox Series X/S tagasiühilduvus, PS4/Pro, PS5 tagasiühilduvus, PC ja Stadia) ja seda ajal, mil nad peavad kodudest töötama.

Tegemist paistab olevat äkkotsusega, millest oma partnereid veel teavitatud pole, sest samal ajal on kauplustes endiselt info, et mäng ilmub 19. novembril ning telekanalites jooksvates reklaamides kinnitab Keanu Reeves samuti, et “Cyberpunk 2077” ilmub 19. novembril.

Mõni aeg tagasi teatas mängustuudio ka kohustuslikest ületundidest ettevõttes, mis pidid kestma kuni mängu väljaandmiseni, paistab, et töötajatel tuleb järgmised 21 päeva ületunde teha. Sotsiaalmeedias liikuvate kuulujuttude põhjal tegevat CD Projekt Red töötajad 100-tunniseid nädalaid.