Cyberpunk 2077 lükati jälle edasi

0
61
Cyberpunk 2077

CD Projekt Red teatas täna, et nad on sunnitud Cyberpunk 2077 jälle edasi lükkama.

Käesoleva aasta oodatuim mäng pidi ilmuma juba aprillis, kuid seoses mitmesuguste probleemidega oli mängustuudio sunnitud selle ilmumise edasi lükkama septembrisse. Täna aga kirjutas CD Projekt Red Twitteris, et nad vajavad mängu arenduse juures lisaaega ning seetõttu on nad sunnitud Cyberpunk 2077 ilmumise edasi lükkama 19. novembrini.

CD Projekt Red vabandab kõikide fännide ees, et nad on sunnitud Cyberpunk 2077 ilmumise edasi lükkama. Nad on teadlikud sellest, et fännid ei võta seda uudist just kõige rõõmsamalt vastu, kuid nende jaoks on oluline, et mäng on “valmis siis kui see on valmis”. Mängustuudio loodab, et lõpuks kui Cyberpunk 2077 mängijateni jõuab, mõistavad mängijad miks nad pidid selle ilmumise edasi lükkama.

“Sel ajal, kui me neid sõnu kirjutame, on Cyberpunk 2077 valmis nii sisu kui mängu osas. Ülesanded, vahepalad, oskused ja esemed; kõik seiklused, mida Night City pakub – see kõik on olemas. Kuid nii suure hulga sisu ja keerukate süsteemidega, mis omavahel põimuvad, peame me kõik korralikult läbi kontrollima, tasakaalustama mängu mehaanikat ja parandama palju vigu,” kirjutab CD Projekt Red lisaks.

Loomulikult pole fännid, kes on mängu ilmumist kannatamatult oodanud, ülearu rõõmsad selle uudise peale. Päris mitmed kasutajad on sotsiaalmeedias teatanud, et nad tühistavad oma eeltellimuse ja ei osta enam kunagi selle mängustuudio mänge. Mõned lisavad juurde, et nad on siiski mängu mängimisest huvitatud, aga ostmise asemel muretsevad nad nüüd omale piraatkoopia.

Enamus kasutajaid on siiski küll kurvad selle uudise peale, kuid toetavad mängustuudiot selle otsuse tegemisel. Nad leiavad, et kui mängu vigade leidmiseks ja parandamiseks on vaja lisaaega, et mängijad saaksid Cyberpunk 2077 ilmumisel seda nautima hakata, siis on selle edasi lükkamine igati põhjendatud.


On ka neid, kes teatavad küll oma eeltellimuse tühistamisest, sest novembris “pole enam mõtet PS4 versiooni osta”, kuid nad plaanivad omale Cyberpunk 2077 muretseda siis kui nad PS5 ostavad.

Sten Kohlmann Õhtulehest arvab, et see “võiks vihjata sellele, et umbes samas ajaaknas (või miks mitte isegi samal kuupäeval) ilmub Sony mängukonsool PlayStation 5”. Samasuguse teooriaga tuli lagedale, vahetult pärast teate ilmumist Twitteris, ka Tarmo Toomepuu, et äkki on see uus kuupäev kuidagi seotud uue põlvkonna konsoolide ilmumisega. Tõenäoliselt ei ole sellel edasi lükkamisel siiski mitte midagi pistmist uue põlvkonna konsoolidega. Mänguarendaja on varem teada andnud, et Cyberpunk 2077 sel sügisel veel uue põlvkonna konsoolide versiooni ei saa. Nad küll teevad tööd ka uue põlvkonna versioonide kallal, kuid tõenäoliselt ilmub see kõige varem alles 2021. aasta kevadel.

Kuid mida arvad sina Cyberpunk 2077 edasi lükkamisest? Võib see seotud olla uue põlvkonna konsoolide ilmumisega? Või mis tundeid ja mõtteid uus ilmumiskuupäev sinus tekitab?

Cyberpunk 2077 tutvustav üritus Night City Wire toimub 25. juunil.