Destiny 2 mängukeelu saavad nüüd ka need kes olid petturiga samas meeskonnas

0
93
Bungie, kas see on mingi nali?

Tüütu probleem petturitega arvutimängudes on viimasel ajal Bungiele palju peavalu põhjustanud. Tänu sellele on Destiny 2 arendaja otsustanud agressiivsema taktika kasuks, andes mängukeelu nüüd ka neile, kes küll ise ei petnud aga olid petturiga samas meeskonnas.

Petturid arvutimängudes on juba igivana probleem ja sellega maadlevad täna kõik arendajad, kuid Bungie paistab viimasel ajal nendega tõsises hädas olevat. Arendaja sõnul on petmiste arv Destiny 2-s alates jaanuarist tõusnud 50% ning kõrgema oskustasemega mängudes on petmiste hulk veelgi suurem.

Seoses sellega on Bungie otsustanud mängukeelu anda ka nendele mängijatele, kes küll ise ei petnud, kuid said sellest kasu. Kõige lihtsamaks kasu saamise näiteks on siinkohal see kui sa oled samas meeskonnas petturiga ja te võidate. Parim mida sa sellises olukorras teha saad, juhul kui sa tead, et su meeskonnakaaslased petavad, on matšist lahkuda ja petturitest teada anda. Kui sa seda aga ei tee, siis petturite avastamisel saad ka sina mängukeelu, sest sa olid petturi(te)ga samas meeskonnas, seda ka juhul kui sa ei teadnud, et meeskonnakaaslased petavad.

Call of Duty: Warzone’i mängijatel on petturitest kopp ees


Muudatusi plaanib Bungie sisse viia teisigi. Näiteks Trials of Osirise mänguversiooni pääsemiseks tuleb enne mängida teatud arvu mängutunde. Selle eesmärgiks on raskendada uute kasutajakontodega süsteemi ärakasutamist. See võib muidugi elu keerulisemaks teha ka ausatel mängijatel, kes nii palju ei mängi, kuid soovivad lihtsalt aegajalt koos veteranmängijatest sõpradega koos mängida.

Tegemist on üsna ebahariliku otsusega, mis võib Bungiele lõpuks valusalt kätte maksta, kui liiga palju ausaid mängijaid selle käigus karistada saavad, lihtsalt seepärast, et nad sattusid petturiga samasse meeskonda. Sellisel juhul võib tulemus lõpuks soovitust sootuks vastupidine tulla, kus ausad mängijad loobuvad üldse Destiny 2 mängimisest.