Epic Games Store sai omale soovinimekirja funktsiooni

0
34
Epic Games Store

Kuigi Epic Games Store pakub Steamiga võrreldes märgatavalt paremaid tingimusi mängude arendajatele, siis kasutusmugavuse poolest jätab see endiselt veel palju soovida. Vähemalt sai see lõpuks ühe kauaoodatud funktsiooni, mis kasutajate elu veidi mugavamaks teeb.

Pärast pikki kuid arendamist või millal üldse Epic Games Store’is miskit muudeti, on kasutajate jaoks lisatud soovinimekirija funktsionaalsus, lubades sul nimekirja lisada mänge, mida soovid hiljem osta, kui need näiteks soodushinnaga müüki tulevad.

Mängude soovinimekirja lisamiseks tuleb sul sisse logida oma Epic Games Store’i kasutajaga, üles otsida mäng, mida soovid nimekirja lisada ja seejärel klikkida “Add to Wishlist” nupule. See on see südamekujuline ikoon, mis mängu hinna kõrval asub. Kahjuks sellega kogu funktsionaalsus hetkel piirdubki. Õnneks lubab Epic siiski peatselt lisada ka funktsiooni, mis siis sulle e-kirja saadab, kui mõni sinu soovinimekirja lisatud mängudest soodushinnaga müüki tuleb.

Tegemist on ühe kauaoodatud funktsiooniga Epic Games Store’is. Teiseks kauaoodatud funktsiooniks, mida kasutajad on Epicult palunud, on ostukorvi funktsionaalsus. Kahjuks pole selle kohta aga endiselt veel infot, kas või millal võiks Epic sellise elementaarse funktsionaalsuse lõpuks lisada. Senikaua tuleb oste sooritada Epic Games Store’is endiselt ükshaaval.