Mida arvab Kojima “The Last of Us Part II” mängust?

0
174
Hideo Kojima

Paistab, et Kojima Productionsi arvamus Naughty Dogi uuest mängust “The Last of Us Part II” ei ole just kõige parem.

Kojima Productions Co. Ltd Facebooki lehel jooksva “Death Strandingu” reklaami juures kirjutas üks kasutaja, et nende mäng on väga igav ja ta müüs selle maha, et osta “The Last of Us Part II”. Fännid aga said üllatuse osaliseks kui Kojima Productions sellele vastas: “Mängu valik peegeldab selle mängija kvaliteeti. Võib-olla sobib see sulle rohkem,” lisades sinna juurde Metacriticu hinded.

Loomulikult ei tähenda see nüüd seda, et kogu ettevõte nii arvab või Kojima nii arvab. Antud juhul on tegemist Kojima Productionsi Facebooki lehe haldaja arvamusega, mis ei pruugi ühtida Kojima ja ettevõtte arvamusega. Kuid tegemist on siiski ettevõtte esindajaga, kes Kojima Productionsi Facebooki lehel ettevõtte nime alt selle postituse tegi. Huvitav mida arvab Hideo Kojima “The Last of Us Part II” mängust?

Omar Talu arvas “The Last of Us Part II” mängust nii: “Täiesti subjektiivselt – äge elamus, mulle meeldis. Jah, eks leiab pisiasju mille kallal norida, aga see kaunis kompott suutis minu kitarrikeeled õigesse häälde seada ja kohati lootusrikkalt mažoorselt ning kohati sisekaemuslikult minoorselt kõlama panna.” Lähemalt saab selle kohta lugeda siit.