Kuhu kadus eelmisel aastal ilmuma pidanud Titanfalli mäng?

0
71
Titanfall

Pärast Apex Legendsi ilmumist teatas Respawn Entertainment juht Vince Zampella, et mängustuudiolt ilmub aasta lõpus veel kaks mängu – Star Wars Jedi: Fallen Order ja Titanfalli spin-off. Seda kinnitas ka EA juht Andrew Wilson, kes lubas et uue Titanfalli mängu kohta saab rohkem infot lähikuudel. Rohkem infot aga mängu kohta ei tulnud ning aasta lõpus ei ilmunud ka uut Titanfalli mängu. Mis sellest sai?

Küsimus, mis on olnud paljude huulil juba pikemat aega, sai lõpuks Zampellalt ära küsitud. “Praegu pole arenduses midagi,” vastas Zampella IGN-le antud intervjuus. “Kuid see on alati seal. Näete väiksemaid asju tagasi tulemas [läbi Apex Legendsi]. Mingil hetkel tahaksin isiklikult näha seal elluäratamist. Vaatame, kas ma suudan sellel juhtuda lasta.”

Mille kallal Respawn siis töötab? Apex Legends on kindlasti üks neist asjadest millega nad jätkuvalt tegelevad. Kuid meeskonda värvatakse ka uusi töötajaid ning võttes arvesse Wilsoni vihjeid, võib arvata, et tulekul on Star Warsi Jedi: Fallen Orderi järg. Zampella muidugi ei tahtnud neid jutte kinnitada, kuid ütles: “Andrew Wilson vihjab millelegi… aga ma ütlen, see meeskond värbab uusi inimesi. Visake sõna välja.”