Nvidia GeForce Now tulevik paistab tume

0
85
GeForce Now

Nvidia pilveteenuse GeForce Now tulevik paistab üha rohkem tumedamates toonides. Pärast oma teenuse turule toomist otsustasid Activision Blizzard ja Bethesda Softworks oma mängud sealt maha võtta. Peatselt järgnesid neile veel mitmed väiksemad mängustuudiod ja 2K Games.

Eile teatas Nvidia, et Geforce Now teenusest kaovad 24. aprillil ka Microsofti Xbox Game Studios, Warner Bros. Interactive Entertainment, Codemasters ja Klei Entertainment mängud.

Tegemist on järjekordse suure löögiga GeForce Now teenusele, mis erineb Google Stadiast selle poolest, et mängijad saavad €4.99 eest kuus mängida neid mänge mis neil Steami kontol olemas on. Selline ärimudel aga on tekitanud mitmeid litsentsivaidlusi ning edaspidi püüab Nvidia ettevaatlikum olla ja Geforce Now ei paku enam neid mänge, kus mängude väljaandjaga pole eelnevalt sõlmitud selgesõnalist lepingut.

“Juunis kommertsteenuseks valmistudes lisame ja eemaldame mänge mai lõpuni. Eesriide taga teeme koostööd digitaalsel kujul mänge müüvate poodidega, et väljaandjad saaksid koheselt mängu välja andes märkida, et kas nende mäng on saadaval Geforce Now jaoks või mitte,” teatas Nvidia GeForce Now asepresident Phil Eisler.