PlayStation Now sai neli mängu lisaks

0
77

September on käes ja see tähendab, et on aeg PlayStation Now mängude nimekirja täiendamiseks. Sel kuul on Sony otsustanud oma teenust täiendada nelja mängu näol.

Resident Evil 7

Mängu peategelaseks on Ethan Winters, kes sõidab Louisianasse, et üles otsida oma kolm aastat tagasi ära kadunud naine Mia. Ainsaks juhtlõngaks Ethanile on Mia poolt saadetud videokassett, kus Mia palub väga selgelt mitte teda otsima minna. Siiski otsustab Ethan ette võtta teekonna Bakerite perele kuuluvasse vanasse mõisalaadsesse hoonesse teadmata, et teda juba oodatakse. Loe lähemalt siit.

Resident Evil 7 on PlayStation Now teenuses saadaval kuni 30. novembrini 2020.

Final Fantasy XV

Final Fantasy XV tegevus toimub futuristlikus fantaasiamaailmas Lucis Kuningriigis, kus viimane allesjäänud kuningliku perekonna liige, prints Noctis alustab oma teekonda, eesmärgiks võtta tagasi oma kodumaa ja järgida oma saatust. Prints Noctist on aitamas tema kolm head sõpra Ignis, Gladios ja Prompto. Aga Noctist ja tema sõpru on abistamas teisedki keda nad oma teekonnal kohtavad, olgu selleks siis kas Noctise isa kunagine hea sõber Cid, kuningliku perekonna ihukaitse ülem Cor Leonis või hoopis seksikas mehaanik Cindy ja Gladiose õde Iris. Loe lähemalt siit.

Final Fantasy XV on saadaval kuni 1. märtsini 2021.

WWE 2K19

Rahva tungival nõudmisel on tagasi ühe tegelase, kelleks seekord on (YES! YES! YES!) Daniel Bryan, karjäärile keskenduv Showcase, kus saate tema sissejuhatusel ja pealelugemisel osaleda tema maadlejakarjääri pöördelisemates matšides. Kui sellest jääb väheks, on olemas WWE Universe, kus saate juhtida absoluutselt iga WWE maadlusega seotud elementi ning ka MyPlayer, kus loote enda tegelase ja asute teda üle kivide ja kändude WWEsse upitama. Lähemalt loe siit.

Observation

See filmilik ulmepõnevus toob sinuni loo läbi kosmosejaama tehisintellekti objektiivi. Salapärane sündmus on tekitanud kosmosejaamas mitmeid probleeme ning sundinud S.A.M. taaskäivitama. Kuna enamus süsteeme on ilma võrguühenduseta, tuleb tehisintellekti süsteemil S.A.M. teha koostööd ainsa elus oleva meeskonnaliikme dr Emma Fisheriga, et taastada kosmosejaama töö ning selgitada välja selle meeskonna saatus.

PlayStation Plusi mängud septembris 2020 leiab siit.