PlayStation Now teenusel on tänaseks üle 2 miljoni tellija

0
61

Sony teatas, et PlayStation Now teenusel, mis annab kasutajatele võimaluse mängida sadu erinevaid PlayStation 4, PlayStation 3 ja PlayStation 2 mänge oma PS4 konsoolis või arvutis, on tänaseks 2,2 miljonit tellijat.

PlayStation Now tuli turule juba 2014. aastal, kuid selle kasutajate hulk on olnud üsna tagasihoidlik. Viis aastat hiljem, 2019. aasta oktoobris teatas Sony, et nende teenus jõudis lõpuks 1 miljoni tellija piirini. Mõni nädal enne seda teatas Sony PlayStation Now teenuse hinna langetamisest, laienemisest rohkematesse riikidesse ja lubas hakata edaspidi pakkuma ka värskemaid mänge. See samm on end lõpuks ka mingil määral ära tasunud, sest kuue kuuga on teenuse tellijate arv kahekordistunud.

Kuigi PlayStation Now teenuse tellijate arv on jõudnud lõpuks 2,2 miljoni piirini, siis võrreldes nende konkurendiga on neil veel pikk maa minna. Xbox Game Passil, mis tuli turule 2017. aastal, on tänaseks üle 10 miljoni tellija.

Sony teatas ka PlayStation Plus võrguteenuse tellijate kasvust, mis jõudis märtsis 41.5 miljoni tellija piirini. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on tellijate hulk kasvanud 5 miljoni kasutaja võrra. Microsofti Xbox Live teenusel on aprilli seisuga 90 miljonit aktiivset kasutajat.

PlayStation Now maksab hetkel €9.99 kuus / €24.99 kvartalis / €59.99 aastas. Maikuus lisati PlayStation Now mängude nimekirja The Evil Within 2, Rainbow Six Siege ja Get Even.