Tulekul on uus James Bondi mäng

0
21
007

James Bondi videomängude litsents on aastaid juba kusagil limbos seigelnud, kuid nüüd paistab, et mängijatel on taaskord võimalus topelt nullid välja teenida.

Eile õhtul rõõmustas Hitmani arendaja IO Interactive oma fänne uudisega, et nad töötavad uue James Bondi mängu kallal. Värskes treileris näidati püstoli sisemust, koos James Bondi tunnusmuusikaga ja koodnime “Project 007”.

Sellele järgnes Twitteris kinnitus, et IO Interactive töötab täiesti uue originaalse looga James Bondi videomängu kallal.

James Bondi mänge on seni ilmunud käputäis. Esimene, kõige tuntum neist, oli 1997. aastal ilmunud Rare’i “GoldenEye 007”, mis võeti fännide poolt suure vaimustusega vastu. Sellele järgnenud “James Bond 007: Nightfire”, mis ilmus 2002. aastal, teatakse võib olla juba vähem, kuid kiidusõnu teenis ka see mäng. Käest läksid aga asjad ära siis kui EA tuli 2004. aastal lagedale “GoldenEye: Rogue Agent” nimelise mänguga. Tõenäoliselt pole te sellest midagi kuulnudki ja ütlen ausalt, teil on täiega vedanud. Kuid, see polnud pooltki nii hull, kui Eurocomi loodud ja Activisioni avaldatud James Bondi mäng “007 Legends”, mis ilmus 2012. aastal ja ei kannatanud mittemingisugust kriitikat. Pärast seda pole keegi julgenud oma kätt enam James Bondi mängudega proovida.

Tõenäoliselt ei suuda IO Interactive küll Rare’i “GoldenEye 007” edu korrata, aga loodame, et see tuleb vähemalt parem kui seda olid “GoldenEye: Rogue Agent” ja “007 Legends”.