Xbox Series X-i SSD kettal on 802 GB vaba ruumi

0
107
Xbox
Pilt: InspiredImages

Videomängudest kirjutavatele väljaannetele anti mõni aeg tagasi pihku Xbox Series X, et nad siis seda testiksid ja sellest lähemalt kirjutaksid. Kirjutati lühematest laadimisaegadest, “Quick Resume” funktsioonist ja sellest kui palju Xboxi OS ruumi võtab.

Xbox Series X tuleb 1TB SSD kettaga, kuid vaba ruumi jääb sealt kasutada ainult 802 GB, kinnitavad mitmed videomängude väljaanded. Ülejäänud 198 GB on hõivanud Xboxi operatsioonisüsteem.

Kui süsteem võtaks endale samapalju ruumi ka Xbox Series S-i konsoolil, siis seal jääks vaba ruumi alles ainult 314GB. Ilmselt vajab Xboxi OS sellel konsoolil siiski vähem ruumi ning sellisel puhul võiks arvestada umbes 340GB kuni 370GB vaba ruumiga.


UUENDATUD 05.11.2020:
Redditi kasutaja sõnul on Xbox Series S-il vaba ruumi 364GB.


Kuna videomängude suurused on vahepeal kasvanud ja suuremad AAA-mängud on juba üle 100GB, siis võib vaba ruum uue põlvkonna konsoolidel üsna kiirelt otsa saada. Sellisel puhul saab omale osta kalli Seagate 1TB mälukaardi, mille kasutamisel saate IGN’i andmetel omale 920 GB kasutatavat ruumi juurde.

Õnneks saab Xbox Series konsoolidega kasutada ka oma olemasolevaid väliseid kõvakettaid, kuhu saab panna oma Xbox 360 ja Xbox One-i mängud ning neid soovi korral otse väliselt kõvakettalt käivitada.

Mängude laadimisaegade võrdlus
Xbox Series X
Pilt: The Verge