1987. aasta “The Legend of Zelda” maksab üle 110 000 euro

0
40
The Legend of Zelda
Pilt: Heritage Auction, HA.com

Haruldane, suletud karbis olev Nintendo 1987. aasta klassika “The Legend of Zelda” on hetkel oksjonil. Artikli kirjutamise hetkel on viimaseks pakkumiseks 110 000 dollarit, mis koos oksjonitasudega teeb kokku 132 000 dollarit (111 000 eurot). Oksjoni lõpuni on jäänud neli päeva.

Haruldane on oksjonil olev “The Legend of Zelda” seepärast, et tegemist on niinimetatud “NES R” variandiga, mida toodeti ainult mõned kuud 1987. aasta lõpus. Lisaks on tegemist suletud pakendis oleva mänguga.

Heritage Auction nimetab seda “tõeliseks graaliks mängude hulgas”. “Mitte ükski selle mängu varasemalt pakutud koopiatest ei suudaks isegi võistelda selle uskumatult haruldase variandiga,” kirjeldate oksjonil olevat toodet. “Siin ei teki ühtegi vaidluspunkti. See on ainuke koopia varasemast tootmistsüklist, mida meil on iialgi olnud võimalus pakkuda.”

Kui oled huvitatud selle harulduse ostmisest, siis oksjon kestab veel neli päeva, selle aja jooksul on võimalik teha oma pakkumine. Oksjonist saab osa võtta siin.