Kas Tom Holland hakkab Zelda filmis Linki mängima?

0
38
Tom Holland Link Zelda

Pärast “Mario” filmi tohutut edu on Nintendol plaanis teha ka “The Legend of Zelda” põhjal film.

Nintendo teatas, et nad alustasid tööd “The Legend of Zelda” filmiga. Juba on paigas ka filmi režissöör, kelleks on Wes Ball (“Maze Runner” triloogia ja “Kingdom of the Planet of the Apes“). Produtsendiks on Zelda looja Shigeru Miyamoto ning kaasprodutsendiks Avi Arad.

Aga millised näitlejad projekti kaasatakse, selle kohta veel ametlikku infot pole. Loomulikult ei takista see aga inimestel sotsiaalmeedias pakkumast oma lemmikuid erinevatesse rollidesse.

Suurem osa inimesi pakuvad Linki võiks mängida Tom Holland (Ämblikmees) ja Zelda rolli sobiks Hunter Schafer (Euphoria). Kuid Zelda rolli pakutakse veel selliseid nimesid nagu Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina), Emma Myers (Wednesday), Winter (Lõuna-Korea tüdrukutebänd Aespa), Emma Watson (Harry Potter) jne.

Linki ossa on lisaks Tom Hollandile pakutud selliseid tuntud näitlejaid nagu Thomas Brodie-Sangster (Maze Runner) ja Timothée Chalamet (Dune).

Guardian aga arvab, et Tom Holland sinna rolli ei sobi ja käib omalt poolt hoopis D’Pharaoh Woon-A-Tai (Reservation Dogs) nime välja. Zelda rolli aga pakub Guardian ei kedagi muud kui Zendaya (Spider-Man: Homecoming).

Veel pakkumisi Guardianilt:

  • Ganon: Jason Momoa. Sotsiaalmeedias soovitakse Ganoni rollis näha Henry Cavil’i.
  • Haldjas: Lady Gaga
  • Beedle: Nathan Fielder
  • Teba: Fabien Frankel
  • Sidon: Chris Hemsworth
  • Impa: Lori Tan Chinn

Kirjuta kommentaaridesse või tule diskuteeri Meile Meeldib Mängida discordis, milliseid näitlejaid sina sooviksid nendes rollides näha.