Aitab küll seksist vale tegelasega, “Cyberpunk 2077” saab paranduse

0
147
Cyberpunk 2077

“Cyberpunk 2077” saab varsti järgmise suure uuenduse, versiooninumbriga 1.3, mis lubab ära parandada lõbumaja külastamise missiooni, kus mängijad valisid kogemata valest soost isiku kellega koos aega veeta. Lisaks sellele täiustatakse minikaarti ja lubatakse olemasolevaid perke vabastada, juhuks kui peaksid soovima teistsuguse ülesehitusega tegelast luua.

Vale inimesega seksimise probleem on nii tõsine, et see oli pärast “Cyberpunk 2077” ilmumist Redditis üks kuumemaid teemasid. Mõned neist postitustest, mis teemat käsitlesid, näiteks “Mängu kõige raskem valik“, teenisid üle 20 000 poolthääle. Nimelt antakse sulle valida kahe prostituudi vahel – Angel ja Skye. Vähem tähelepanelikemate (või viletsama mäluga) mängijatel aga tekkis hiljem prostituudi valimisel probleem, et mis soost nad olid ning ning nimede põhjal eeldati, et Angel on naisterahvas ja Skye meesterahvas. Tegelikkuses aga on vastupidi, kuid päris paljud mängijad valisid eksikombel hoopis vale tegelase kellega seksida ning said seepeale üsna pahaseks kui nende meestegelane naise asemel hoopis teise mehega vallatlema hakkas.

Nüüd saab see viga peatselt parandatud ja CD Projekt on juba avaldanud ka video kus võrreldakse eelmist versiooni ja uut versiooni.