“Battlefield 2042” ilmub oktoobris

0
224

Electronic Arts teatas, et “Battlefield 2042” ilmub 22. oktoobril Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 konsoolidele ning arvutile Steamis, Epic Games Store’is ja Originis.

Tegemist on mitmikmänguga ning sellel puudub üksikmängija osa. Lisaks kinnitas EA, et neil ei ole plaanis lisada Battle Royale mängurežiimi.

Uue põlvkonna konsoolidel ja arvutil on mängudes kuni 128 mängijat. PlayStation 4 ja Xbox One’i versioonis on mängijate arv piiratud 64 mängijani ja kasutatakse väiksemaid kaarte. Kuna tegemist on sisuliselt erinevate mängudega, siis uue põlvkonna konsoolide omanikud ei saa “Battlefield 2042” mängida koos sõpradega kes mängivad veel vana põlvkonna konsoolidel, põlvkondade vahelist ristmängu tuge pole. Mängul puudub ka PS5 ja Xbox Series X-i ristmängu võimalus, kas see võiks tulevikus muutuda, selle kohta pole EA hetkel veel infot avaldanud.

  • “Battlefield 2042 Gold Edition” maksab €99.99
  • “Battlefield 2042” Xbox series X/S ja PlayStation 5 versioon maksab €79.99
  • “Battlefield 2042” PC, Xbox One’i ja PlayStation 4 versioon maksab €69.99

Xbox Game Pass Ultimate’i ja EA Play kasutajatele maksab “Battlefield 2042 Gold Edition” €89.99 ja tavaline versioon €71.99. Lisaks saavad nad ligipääsu beetale ja 15. oktoobril saavad proovida mängu 10 tundi.

DICE’i sõnul on tegemist ambitsioonika mänguga ning “”Battlefield 2042” on loodud uue põlvkonna riistvara silmas pidades. Suuremad kaardid, rohkem mängijaid, spetsialistid, erinevad mängurežiimid ja mehaanikad. Reaalajas toimiv ilmastikusüsteem, sealhulgas ringi liikuvad tornaadod, mis võimaldab tiibkostüümides ringi lendamise võimalust, käigult relvade muutmise süsteemi, pakuvad ettearvamatust ja uusi mängukogemusi.

Kokku on kolm põhilist mängurežiimi. “Conquest” toimub kahe meeskonna vahel tohutult suurel kaardil, kus toimuvad eepilised kokkupõrked ja väiksemad isiklikumad lahingud. “Breakthrough” puhul on samuti kaks meeskonda, kuid see on rohkem suunatud, kaardid on jaotatud sektoriteks, kus mitmeid punkte, mida tuleb vallutada. Mõlemat mängurežiimi saab mängida AI poolt juhitud vastaste ja kaaslastega.

Kolmandaks mängurežiimiks on “Hazard Zone”, mis on hetkel veel alles arendamisel ja see avaldatakse hiljem. Tegemist pidi olema millegi täiesti uuega ning stuudio rõhutab, et see ei ole Battle Royale mängurežiim.

Kaarte on kokku seitse:

  • Kaleidoscope [Sogdo, Lõuna-Koera]
  • Manifest [Brani saar, Singapur]
  • Orbital [Kourou, Prantsuse Guajaana]
  • Discarded [Alang, India]
  • Renewal [Ida kõrb, Egiptus]
  • Hourglass [Doha, Katar]
  • Breakaway [Kuninganna Maudi maa, Antarktika]
Battlefield 2042

“Battlefield 2042” esimese aasta sisu sisaldab nelja hooaega, mis sisaldab uusi spetsialiste ja uusi asukohta. Iga hooaja jaoks on vaja uut Battle Passi.

Battlefield 2042 on frantsiisi areng ja see hõlmab seda, mida meie mängijad soovivad – ülimat Battlefieldi mitmikmängu liivakasti koos intensiivsete lahingute ja tuhandete, ootamatute sündmustega,” ütles DICE peadirektor Oskar Gabrielson.