Chris Pratt ei mängi Dante osa “Devil May Cry’s”

0
32
Devil May Cry

Adi Shankar, Netflixi “Devil May Cry” produtsent kinnitas, et Chris Pratt ei mängi Dante osa.

“Võin kinnitada, et selles on Vergil kui ka Lady ja loomulikult Dante,” rääkis Shankar “Devil May Cry” Netflixi sarjast. “Võin kinnitada ka seda, et Chris Pratt ei tee ühelegi tegelasele häält.”

Chris Pratt tähelend algas komöödiasarjaga “Parks and Recreation”, kus tema mängitud Andy Dwyer produtsentidele silma jäi, kuid kuulsaks sai Pratt tänu Marveli “Guardians of the Galaxy” filmile, kus ta mängis Peter “Star-Lord” Quill’i. Tema viimasteks rollideks, mis paljude pead pöörama pani ja mis on lõputute meemide põhjuseks saanud, on Mario ja Garffieldile hääle andmine tulevastes filmides.

Paljude arvates ei sobi Pratt kumbagi rolli mängima, kuna ta pole itaallane, teiste arvates on Pratti näol aga rassisti ja homofoobiga, sest ta kuuluvat kirikusse, mis on seotud LGBTQ+ vastaste organisatsioonidega. Sealhulgas olevat Pratt väidetavalt kunagi öelnud, et Hollywoodis ei ole piisavalt ruumi lugudele valgetest meestest.

“Devil May Cry’s” Pratti siiski kuulda ei saa, nagu sarja produtsent Shankar sel nädalal kinnitas. Millal Netflixi sarja näha saab, seda pole veel teada, kuid filmivõtetega alustatakse järgmise aasta alguses. Esimeses hooajas saab olema kaheksa episoodi, aga Shankar lubab, et hooaegu tuleb rohkem kui üks.

Adi Shankaril, kes muuseas on ka “Castlevania” sarja produtsent, on teisigi videomängudega seotud projekte töös, mille hulgast leiab “Assassin’s Creedi”, “PlayerUnknown’s Battlegroundsi”, “Hyper Light Drifteri” ja “Far Cry 3” spin-offi “Blood Dragoni”.