E3 2021 – Ubisoft Forwardi kokkuvõte

0
34

Kokkuvõttes oli Ubisofti üritus paljude fännide jaoks suur pettumus, liiga palju juttu ja liiga vähe huvitavaid uusi mänge. Või noh, nagu mitmed “Splinter Celli” fännid üritusele hinnangu andsid: “Niikaua kui nad uut ‘Splinter Celli’ ei näita on jama'”. Ja kuhu jäi praktiliselt valmis olev “Beyond Good and Evil 2”?

Kõige jaburam ja veidram oli aga Ubisofti tund aega kestev eelüritus kus sisuliselt ei näidatud ega räägitud mitte midagi tarka. Enamus ajast said vaatajad näha kas kõndivat viikingit või “Watch Dogsi” tegelast drooniga ringi sõitmas. Mis iganes eelüritust kokku pannud inimeste peas tol hetkel küll valitses, tegemist oli sulaselge vaatajate ajaraiskamisega.

Kui sa aga üritust ei näinud ja sooviksid seda siiski järelvaadata, sest oma silm on kuningas, siis saab seda teha kas Ubisofti kanalilt originaali vaadates või Meile Meeldib Mängida kanalilt koos kommentaaridega.

Kui aga vaadata ei viitsi, siis oleme sinu jaoks kokku pannud lühikokkuvõte olulisematest asjadest millest üritusel räägiti või näidati.

Ubisoft Forwardi tippsündmuseks oli vaieldamatult MARIO + RABBIDS SPARKS OF HOPE, mis jõuab Nintendo Switchile juba järgmisel aastal. Vaata treilerit siit.

Elevust tekitas veidi ka töös olev videomäng AVATAR: FRONTIERS OF PANDORA. Tegemist on esimese isiku vaates oleva põnevus-seiklusmänguga, mille arendajaks on Massive Entertainment. Mängumootoriks on Snowdrop ja see ilmub ainult uue põlvkonna konsoolidele ja arvutile. Ilmumiskuupäeva mängule veel ei lubatud, nii et niipea ei tasu seda veel oodata. Vaata treilerit siit.

TOM CLANCY’S RAINBOW SIX EXTRACTION, eelnevalt tuntud nime all “Rainbow Six Quarantine”, ilmub 16. septembril 2021. Vaata 7 minutit mängu siit.

Näidati uut videolõiku FAR CRY 6-st ja kuulutati välja Season Pass.

Mitmikmäng RIDERS REPUBLIC ilmub 2. septembril 2021. Ubisofti lehel on võimalik juba beetasse registreerida. Vaata treilerit siit.

Ubisoft kuulutas välja ROCKSMITH+, suurepärane koht kitarrimängu õppimiseks. Vaata treilerit siit.

Nickelodeon’i teismelised mutant ninja kilpkonnad tulevad 16. juunil BRAWLHALLAsse kaklema. Vaata treilerit siit.

Tantsumängude fänne rõõmustati JUST DANCE 2022 mänguga. Vaata treilerit siit.

ASSASSIN’S CREED VALHALLA saab omale teise aasta sisu. Kuid enne seda on tulemas “The Siege of Paris” lisa ja “Discovery Tour: Viking Age”. Vaata siit.

WATCH DOGS: LEGION – BLOODLINE toob 6. juulil meieni vanad head tuttavad – Aiden Pearce ja Wrench – eelmistest “Watch Dogs” mängudest. Vaata treilerit siit.

Selgus, et THE CREW mänguseeriat mängib üle 30 miljoni mängija, see tähendab 7. juulil algavat uut hooaega ja uut treilerit, mida saab vaadata siit.

TRACKMANIA on nüüd tasuta, mine naudi koos sõpradega. Vaata treilerit siit.