Fännid on pahased, et Tokyo olümpiamängudel kasutatakse tuntuid anime-tegelasi

0
197
Tokyo 2020

Tokyo olümpiasaadikute hulka kuuluvad mitmed tuntud anime-tegelased, sealhulgas Astro Boy, Naruto ja Sailor Moon, kuid fännid pole sellega rahul.

Tokyo olümpiamängud algavad juba sel kuul, 23. juulil. Mängude tutvustamiseks kasutab Jaapani olümpiakomitee ikoonilisi anime-tegelasi, kuid fännid on sotsiaalmeedias selle peale pahaseks saanud. Eriti need, kes on Tokyo olümpiamängude vastu ja nõuavad selle tühistamist, nüüd siis nõutakse lisaks ka anime-tegelaste kasutamise lõpetamist mängude reklaamimiseks.

“Ärge kasutage Naruto tegelast nendel räpastel olümpiamängudel”

“See näitab Astro Boy’d halvas valguses”

“Lõpetage see. Tõsiselt, lõpetage ära see. Ärge segage Sailor Mooni sellesse.”

“Astro Boy looja oli arst. Olümpiamänge ei tohiks eelistada inimeludele, sest meil on hädaolukord tänu uudsele koroonaviirusele.”

“Kurb on vaadata kuidas Sailor Mooni kasutatakse selliselt kaubanduses. See on kinnitus sellest, et praegused olümpiamängud on halvimad.”

“See on piinlik, nii et palun lõpetage”

“Kui Tezuka oleks elus, kas ta kiidaks nende olümpiamängude korraldamise heaks?”

“Osamu Tezuka nutab…”

“Vabandage Tezuka ees”

Osamu Tezuka vanim tütar ja Tezuka Productions’i juhatuse liige Rumez Tezuka kirjutas pahastele fännidele Twitterisse vastuseks, et Astro Boy kasutamine lepiti kokku ammu enne seda juba kui kellelgi veel COVID-19 ohust aimugi polnud. “Sel ajal olid need olümpiamängud miskit, mida kõik ootasid.”

Tokyo olümpiamängude saadikud tehti ametlikult teatavaks juba 2017. aasta alguses, enne COVID-19 pandeemia algust.

Tokyo 2020