Kuninganna Elizabeth II kuldne Wii on eBays müügil

0
51
24 Karat Golden Nintendo Wii

Kuninganna Elizabeth II kuldne Wii on nüüd eBays müügil, hinnaga 300 000 dollarit (248 000 eurot).

Umbes kümmekond aastat tagasi tuli videomängude avaldaja THQ välja ühe kavala turundustrikiga oma Wii mängu “Big Family Games” jaoks. THQ lasi valmistada unikaalse kuldse Nintendo Wii konsooli briti kuninglikule perekonnale ja saatis seejärel konsooli koos mänguga kuningannale.

Kuninganna Elizabeth II polnud aga konsoolist huvitatud ja lasi selle tagasi saata. Kuid sellest juba piisas, et ajakirjandus lugu kajastaks. Mis aga konsoolist edasi sai?

2019. aastal otsustas People Make Games välja selgitada kuningannale valmistatud kuldse Nintendo Wii saatus ja jõudsid lõpuks selle praeguse omanikuni, Hollandist pärit videomängude koguja Donny’ni.

Nüüd on aga Donny otsustanud oma konsooli eBays müüki panna, hinnaga 300 000 dollarit (248 000 eurot).

“Põhjus, miks ma seda müün, on lihtne: liigun eluga edasi,” ütles Donny Consolevariations’ile.

“Olen terve oma elu ühes kohas olnud, aeg on oma kodu muretseda. Praegusel ajal on mul olnud raske leida vaba aega või aega puhata. Viimasel ajal on ainult CV ja mu päevane töö. Kui ma koju tulen, ei ole mul eriti palju “minu aega”, nii soovin astuda järgmise sammu ja edasi liikuda.”

“Tahan olla mõistlik, sooviga osta omale kodu ja 300 000 dollarit on see hind, mille paika panin. Ma ei vaja rohkem. Lisaks annab see võimaluse rohkematele inimestele see [kuldne Wii] omale osta.”

Kui sul on raha ja soovid osta kuldset Nintendo Wii konsooli, siis nüüd on sul võimalik see unistus eBay kaudu realiseerida.