Ninja lubab, et tema enam “Fortnite’i” ei mängi, sest kogukond on lolle lapsi täis

0
97

Taaskord on tabanud Tyler “Ninja” Blevinsit väike närvivapustus, mille käigus ta kogukonda lollideks nimetab ja lubab, et ta ei mängi mitte kunagi enam “Fortnite’i”.

Sellest ajast saadik kui Epic Games kohendas “Fortnite’is” mängijate omavahel kokkusobitamise süsteemi, püüdes panna samasse mängu sarnaste oskustega mängijaid, on “Fortnite’i” mängija ja striimer Tyler “Ninja” Blevins lubanud seda mängu ikka ja jälle mitte kunagi enam mängida. Kuid mõne aja möödudes ta siiski naaseb jälle mängu juurde.

Juba mõnda aega pole Ninjat näha olnud “Fortnite’i” mängimas ja seda striimimas. Viimasel ajal on tema põhiliseks mänguks olnud “Valorant”, kuid aega ajalt tuleb ta siiski jälle “Fortnite’i” juurde tagasi, et siis taaskord seal surma saada ja süüdistada teisi mängijaid striim-snaiper olemises.

Striim-snaiprid on tõepoolest striimerite hulgas kasvav probleem, kuid Ninja on veendunud, et tema on neil kohe eriliselt sihikule võetud. Viimasel ajal, peaaegu iga kord kui Ninja surma saab, usub ta, et tegemist oli järjekordse striim-snaipriga, sest muidu poleks ta surma saanud.

Ninja on veendunud, et kõikidesse tema mängudesse on nüüd tunginud hulgaliselt striim-snaipreid, kes kõik jahivad teda, et siis sarnast varitsust talle korraldada, et tema mängukogemust rikkuda.

Loomulikult on see omakorda kogukonnas palju nalja valmistanud ja internet on täis Ninja teemalisi meeme, kus ta teisi mängijaid striim-snaipriteks olemises süüdistab.

Peale üht järjekordset surma süüdistas ta järgmist vastast striim-snaiper olemises ning teatas, et see mäng ja kogukond pole enam lõbus ning on täna lolle lapsi täis. “Kogukond on täis lolle lapsi, see pole lihtsalt lõbus enam,” rääkis Ninja, unustades ära, et just nimelt need samad “lollid lapsed” vaatavad tema striime ja tänu neile ta oma edu üldse võlgneb.

Kui vaatajad Ninja striimi vestlusaknas hakkasid rääkima, et mitte kõik vastased pole striim-snaiprid, et see on lihtsalt kokkusattumus, sai Ninja pahaseks: “Olen battle royalet mänginud peaaegu pool aastakümmet, ma tean, mis tunne on striim-snaipri ohvriks olemine, ma tean seda tunnet”.

Ninja püüdis vaatajatele meelde tuletada ka seda, et ta pole lihtsalt mingi suvaline striimer, kes nutab striim-snaiprite teemal, kes tema mängu rikuvad. Enese kaitsmiseks tõi ta veel välja, et striim-snaiprid kiusavat ka “Fortnite’i” World Cup võitjat Bughat.

Ninja lubas ka oma striimis, et tema rohkem “Fortnite’i” ei mängi ega striimi seda, sest tal on sellest mängust ja kogukonnast kõrini.

Paljude arvates on Ninja lihtsalt halb kaotaja, kes oma käitumisega lihtsalt soodustab toksilist kultuuri.