SEGA tahab teha supermängu

0
23
SEGA

Sega emakompanii Sega Sammy’l on intrigeeriv plaan luua mäng või mängusari, millel oleksid “supermängu” müügitulemused. Eesmärgiks on selle supermänguga teenida 100 miljardit jeeni (12,82 miljardit eurot).

Selle plaaniga saaks Segast “ülemaailmne juhtiv sisupakkuja”. Eesmärgi saavutamiseks on planeeritud kolm kuni viis aastat, mis tähendab, et uut supermängu saaks näha kõige varem 2024. aastal.

Oma aruandes märgib ettevõte, et supermängul on kolm põhikomponenti. Üks neist on “uue FPS mängu arendamine Euroopa stuudios”. Siinkohal tasub ära mainimist, et Creative Assemble töötab hetkel esimese isiku vaates tulistamismängu (FPS) kallal. Kahjuks ei saa avaldatud dokumendist täpselt aru, kas see ongi see “supermäng” või on see lihtsalt osa suuremast plaanist.

Lisaks tuleb “supermängu” loomisel kasutada olemasolevate mängude vahendeid ja kolmanda punktina mainitakse siis taaskord ära, et selle saavutamiseks läheb 3-5 aastat.

Huvitav kas Sega plaanib turule tulla oma Battle Royale mänguga, kus erinevad Sega tegelaskujud üksteist tulistavad? Mida iganes Segal täpsemalt plaanis on, kindel on see, et Sega soovib järgmiste aastate jooksul oma positsiooni mänguturul parandada ja tulla lagedale millegi suurega, kus kasutatakse Sega mängude tegelasi.

Sel aastal peaks Segalt ilmuma sellised mängud nagu “Humankind”, “Total War: Warhammer III”, “Lost Judgement” ja uus “Phantasy Star Online 2: New Genesis” lisa.