Sony registreeris PS5 küljeplaatide patendi

0
78
PS5

PlayStation 5 küljeplaatide patent on alates 16. novembrist Ameerika Ühendriikide Patendi- ja Kaubamärgiametis (USPTO) ametlikult registreeritud.

Arvatakse, et Sony on nüüd lõpuks ometi valmis alustama PS5 küljeplaatide müügiga või ametliku litsentsi jagamisega kolmandatele osapooltele PS5 küljeplaatide müümiseks.

Alates PS5 müügile tulekust on Sony pidanud lahinguid ettevõtetega, kes on mitte ametlikult müünud PS5 küljeplaate. Näiteks PlateStation5.com pidi muutma oma nime ja eemaldama PS5 pildid pärast seda kui Sony neid kohtuga ähvardas.

Lahinguid on peetud ka Kanadas asuva ettevõttega Dbrand, kes müüb PS5 küljeplaate Darkplates nime all. Ka nemad on pidanud korduvalt oma müüdava toote juures tegema mitmesuguseid muudatusi, sealhulgas eemaldasid nad oma tootelt pealuu, kolmnurga ja ruudu kujutised, sest Sony juristide sõnul meenutavat see PlayStationi kasutatavaid kujundeid – kolmnurk, ring, rist, ruut ning seetõttu eksitavat see kasutajaid, et tegemist on PlayStationi poolt heakskiidetud tootega.

Nüüd on Sony lõpuks PS5 küljeplaatide disaini patendiametis registreerinud ja tõenäoliselt ilmuvad varsti müügile ametlikud PlayStation 5 küljeplaadid.