Square Enixile ei meeldi ähvardused

0
130
Tomb Raider

Järgmine mängija arreteeriti Square Enixile surmaähvarduste tegemise eest.

Jaapanis arreteeriti Saitama elanik, kes saatis eelmise aasta novembris Square Enixile 37 surmaähvardust. Loomulikult Square Enixile ei meeldinud, et nende töötajaid niimoodi ähvaradatakse ja palus ametivõimudelt abi. Tänaseks on 39-aastane Toshiyuki Kan vahi alla võetud.

TBS News kirjutab, et probleem sai alguse “Dragon Quest of the Stars” mängust. Pärast mitmeid kulutusi mängule otsustas Kan Square Enixiga ühendust võtta “Dragon Quest of the Stars” lehekülje kaudu, küsides: “Mida ma pean võitmiseks tegema?”. Seejärel läks vestlus üsna kiirelt käest ära ning Kan hakkas Square Enixi töötajaid ähvardama, kirjutades: “Ma tapan ära selle inimese, kes selle triki tegi”.

Kan oma süüteo üles tunnistanud, selgitades: “Ma ei suutnud võita ja ma sain vihaseks.”

Tegemist ei ole üldsegi esimese korraga kui Square Enixi töötajaid on ähvardatud ning Square Enix on asjale seepeale ametliku käigu andnud. Näiteks 2019. aastal arreteeriti 25-aastane meesterahvas, kes kulutas mängule üle 200 000 jeeni (1555 eurot) ning kui ta ei saanud soovitud mängusisest asja, siis ähvardas ta tappa Square Enixi töötajad. Sama aasta suvel lubas üks 40-aastane meesterahvas “korrata Kyoto Animationi”, viidates Kyoto Animationi põlengule, mille tagajärjel hukkus 35 töötajat.