Steam Decki ilmumine lükati edasi

0
103
Steam Deck

Valve teatas, et Steam Deck ilmub alles järgmisel aastal. Algselt pidi Valve’i uus kaasaskantav mänguseade jõudma esimeste tellijateni juba käesoleva aasta detsembris, kuid nüüd jõuab see klientideni alles 2022. aasta veebruaris.

Need kes suutsid juulis omale Steam Decki eeltellida ja rõõmustasid, et jõulukingiga on sel aastal ühel pool, peavad kahjuks kiiremas korras jõuluvana kingikotti midagi muud otsima, sest Steam Deck ilmub alles järgmisel aastal.

“Kuigi me andsime endast parima, võttes arvesse ülemaailmseid tarneahelate probleeme (see tähendab, et riskide hindamisel lisasime lisaaega ja tegime koostööd paljude komponentide pakkujatega), meie tootmisplaanid said ikkagi mõjutatud,” selgitas Valve Steam Decki ilmumise edasilükkamist.

Materjalipuuduse ja viivituste tõttu ei jõudnud komponendid õigel ajal tehastesse ning koos muude logistiliste väljakutsete tõttu, millega Valvel kokku puutuda tuli, on nad sunnitud Steam Decki ilmumise kahe kuu võrra edasilükkama.

Valve lisas, et seoses Steam Decki hilinemisega liigub edasi ka eeltellimuste järjekord, need kes järjekorra eesotsas ei olnud ja pidid saama oma mänguseadme alles jaanuaris või veebruaris, nende tarnekuupäevad lükkuvad selle hilinemisega seoses samuti edasi.