Uus “Borderlandsi” mäng ilmub varem kui me arvata oskasime

0
42

Paistab, et uus “Borderlandsi” mäng on ilmumas palju varem, kui me oodata oskasime.

Gamereactor kirjutas, et tulekul uus “Borderlandsi” mäng, kuid see pole mitte “Borderlands 4” vaid pigem spin-off, mis pakkuvat sootus täiesti teistsugust mängukogemust.

Uues “Borderlands” mängust on rääkinud ka GamesBeati Jeff Grubb, kes teadis lisada, et sel korral on Gearbox omale appi võtnud mõne teise mängustuudio.

Gearboxi kaasasutaja ja juht Randy Pitchford teatas Twitteris, et need kuulujutud pole täpsed: “Mulle on räägitud kuulujuttudest, et Gearbox ‘abistab’ või ‘arendab koos’ kellegi teisega Borderlandsi mängu (või uut spin-offi mängust). Need kuulujutud EI OLE täpsed. Gearbox juhib kõikide tulevaste mängude arendust Borderlandsi frantsiisis (või mis tahes Borderlandsiga seotud mängudes) ilma ühisarenduseta.”

Mis aga puudutab uue “Borderlands” mängu kallal töötamist, siis seda Pitchford ei eitanud. Vastupidi Pitchford kinnitas, et nad tõepoolest töötavad millegi suurepärase kallal ja ta loodab, et see üllatab ja rõõmustab paljusid ning kutsus inimesi Gearboxi tööle kandideerima.

Ringi liiguvad ka kuulujutud, et uus “Borderlands” on kuidagi seotud “Borderlandsi” filmiga ning uus mäng peaks ilmuma samal ajal kui film kinoekraanidele jõuab.