Viga “Outridersis” kustutab mängijate varustuse

0
24
Outriders

Kuigi “Outridersi” mäng on huvitav ja seda mängis juba esimestel päevadel rohkem mängijaid kui “Marvel’s Avengersi” tippajal, siis kahjuks vaevleb ka see mäng mitmesuguste probleemide käes.

“Outriders” ilmus 1. aprillil ning sellest ajast saadik on mängu vaevanud mitmesugused probleemid, üheks suurimaks neist on kahtlemata olnud probleemid serveritega. Lihavõtte nädalavahetusel “Outridersi” serveritega tõsiseid probleeme, küll olid serverid kas üldse maas või siis visati sind keset mängu lihtsalt välja, ei saanud sõprade mänguga liituda ja vastupidi või jooksis mäng lihtsalt kokku. Asja ei ole kuidagi paremaks teinud ka Square Enixi ja People Can Fly otsus serverite osas raha kokku hoida ning dedicated serverite asemel hoopis P2P servereid kasutada. Mistõttu kaebavad mängijad nüüd massiliselt ühenduseprobleemide üle.

Kuid lisaks serverite ja muudele probleemidele mängus on ilmnenud veel üks viga, mis tekib alles mängu lõppmängu osas, kui lähed teiste mängijatega ekspeditsioone tegema. Üha rohkem ja rohkem mängijaid kurdavad sotsiaalmeedias, et pärast suvaliste inimestega ekspeditsiooni tehes, on nad kaotanud kogu oma varustuse. See viga tuleb esile tavaliselt siis kui sa oled suvaliste inimeste ekspeditsiooniga liitunud, kuid lahkud poole ekspeditsiooni ajal, näiteks katkeb ühendus. Kui sa nüüd oma mängu tagasi liigud on kogu sinu tegelase senine varustus kadunud.

Mängu arendajaid on nüüdseks küll probleemist teadlikud, kuid ametlikku avaldust pole People Can Fly või Square Enix veel teinud. Seetõttu tasub hetkel pigem vältida ekspeditsioonide tegemist suvaliste mängijatega, kuniks see viga parandatud on.