3,5 miljonit dollarit maksvad G.I. Joe kaardid

0
130

Logan Pauli 3,5 miljoni dollari eest ostetud kast Pokémoni kaarte osutusid vanadeks G.I. Joe kaartideks.

Suur Pokémoni fänn Logan Paul ostis eelmisel kuul 3,5 miljoni dollari eest “suletud ja autentitud” kasti esimese väljaande Pokémoni kaarte. Loomulikult tekitas nii suur haruldaste kaartide ost Pokémoni fännide kogukonnas suurt elevust ning sellest kirjutasid ja rääkisid mitmed meediaväljaanded.

Paljud Pokémoni kogukonna liikmed aga arvasid, et ta tegi suure vea, sest tegemist võib olla pettusega. Nende arvates oli see kast ja selle päritolu liiga kahtlane ning nad ei usaldanud Baseball Card Exchange (BCE) kontrollimistäpsust.

Pärast seda kui inimesed sellele tähelepanu juhtisid, otsustas Paul ette võtta reisi Chicagosse, et BCE esindajatega kohtuda, avada pitseeritud kast ja kaarte kontrollida.

Videos selgitab BCE esindaja, miks nad kunagi avamata karpe autentisid. Lisaks osutab ta sellele, kuidas pakend on pitseeritud ja et see ei paista ühelgi moel rikutud olevat, kastil olevad sildid ja teip on koos kastiga aegunud ning kõik triibud kattuvad. BCE esindaja lisab, et kui tegemist on tõepoolest ehtsate esimese väljaande Pokémoni kaartidega, siis on selle koguväärtus palju suurem kui 3,5 miljonit dollarit.

Ootusärevuses Paul valab seejärel omale klaasi veini ja laseb BSE esindajal kastid avada. Pärast kastide avamist aga paistavad sees olevad ümbrised valed. “Liiga punnis,” mainib keegi kõrvalt, selleks hetkeks on selge, et tegemist ei ole esimese väljaande Pokémoni kaartidega. Pakkide avamisel selgub, et Logan Paul maksis 3,5 miljonit dollarit vanade G.I. Joe kaartide eest.

Tegemist on ühe suurima pettusega käimasolevas Pokémoni kaardihulluses, mis kogu maailma vallutanud on.

“See on lihtsalt kurb kõikide asjaosaliste jaoks,” ütles Paul. “See on Pokémoni kogukonna jaoks kurb, näiteks kui palju kuradi pettusi seal on. Olen tänulik asjade eest, mis mul praegu on, mis on tõelised.”