36 miljonit dollarit ühe päevaga

0
60
Fortnite

Nädalavahetusel teatas Epic Games, et järgmise kahe nädala jooksul annetatakse kogu “Fortnite’i” mängusiseste ostudega teenitud raha heategevusorganisatsioonidele, mis toetavad Ukraina humanitaarabi. 24 tundi hiljem teatas Epic Games, et nad on juba kogunud 36 miljonit dollarit.

Kui olete kunagi mõelnud, kui palju Epic Games “Fortnite’is” tehtavate ostudega päevas teenib, siis nüüd on vastus teada – 36 miljonit dollarit.

20. märtsil teatas Epic Games, et kuni 3. aprillini 2022 annetavad nad kogu oma “Fortnite’iga” teenitud tulu (sealhulgas ka V-Buck pakkidelt ja kosmeetilise kraami müügist teenitud tulu) heategevusorganisatsioonidele, mis pakuvad Ukrainas hädaabi, sealhulgas meditsiiniabi, toitu ja puhast vett, hädavajalikke tarvikuid, õigusabi ja peavarju.

Microsoft on selle jõupingutusega ühinenud ja on oma teenitava osa “Fortnite’i” ostudelt loovutanud, et üheskoos Ukraina rahvast toetada sel raskel hetkel.

Epic Games on kinnitanud, et nad ei oota kahe nädala möödumist ja tegelike rahaliste vahendite laekumist oma platvormilt ja maksepartneritelt, vaid nad registreerivad kõik tehingud ja raha saadetakse jooksvalt mõne päeva jooksul heategevusorganisatsioonidele.