“Call of Duty: Modern Warfare 2” beeta mängijad on Activisioni peale kurjad

0
204
Call of Duty: Modern Warfare 2

“Call of Duty: Modern Warfare 2” beetaversioonil oli sel nädalavahetusel rekordiline arv samaaegseid mängijaid, edestades “Left 4 Dead 2”, “FIFA 22” ja “Borderlands 2” varasemaid rekordeid.

“Call of Duty: Modern Warfare 2” beeta on hetkel üks enim mängitumaid mänge Steamis ning nädalavahetusel mängis seda samaaegselt 168 330 mängijat. Tõsi, TOP 10 hulka nad selle numbriga küll veel ei pääsenud, kuid muljetavaldav number on see sellegipoolest.

Õnnetuseks aga tähendab suur hulk arvutil mängijaid ka suurt hulka pettureid, kes kasutavad mitmesugust petutarkvara, et mängus paremaid tulemusi saada. See omakorda on viinud konsoolil mängijad selleni, et nad on ristmängu lihtsalt kinni keeranud, sest kes see ikka petturitega koos mängida soovib.

Sotsiaalmeedias on mängijad päris kurjad arendaja peale, sest tegemist on juba vana probleemiga, millega mängijad on korduvalt kokkupuutunud ka “Call of Duty: Black Ops Cold War” ja “Call of Duty Vanguard” mängudes. Seetõttu nõuavad konsoolil mängijad, et mängijad saaksid ise valida millise platvormiga koos nad mängida soovivad. Üheks võimaluseks pakutakse, et Xbox ja PlayStation toetavad vaikimisi koosmängimise võimalust ning need kes tõesti soovivad arvutimänguritega koos mängida, lülitavad käsitsi ristmängu toe sisse, mis lisab siis ka arvutil mängijad sinna.

Alljärgnevas klipis on näha üks järjekordne pettur, kes kasutab wallhacki, mis võimaldab tal kõiki vastaseid kaardil läbi seinte näha ja aimbotti paremaks sihtimiseks.

Tik-Tok on täis selliseid videoid, kus kasutajatele jagatakse infot selle kohta, kust nad omale petutarkvara osta saavad. Selliste petturite vastu aga muud moodi ei saagi, kui sa kas lihtsalt ei mängi või lähedki ostad samuti omale sellise petutarkvara, et siis koos teiste petturitega mõõtu võtta kellel parem tarkvara, ühendus ja arvuti on.

Ilmselgelt see paljukiidetud Ricocheti petturite vastane süsteem ei ole siiski piisav, et pettureid kinni püüda ja seetõttu on konsoolil mängijad kategooriliselt vastu sellele, et neid arvutimänguritega kokku pannakse. Kui suurema osa mängulaadide puhul on võimalik vähemalt ristmängu tugi välja lülitada ja mängida ainult Xboxi või PlayStationi mängijatega, sõltuvalt platvormist millel mängid, siis mõned mängulaadid nõuavad ristmängu toe sisse lülitamist.

Mängu arendaja, Infinity Ward on lubanud probleemiga tegeleda, aga kasutajad kardavad, et see tegelemine piirdub ainult petturite vastu võitlemisega, sel ajal kui mängijad soovivad, et mängustuudio tekitaks neile võimaluse mängida ainult koos teiste konsoolidel mängijatega ja jätta arvutimängurid ukse taha, las nood siis petavad omakeskis seal.