“Call of Duty” soomust läbistav laskemoon ei läbistagi enam soomust

0
36
Call of Duty

“Call of Duty: Modern Warfare II” ja “Warzone 2.0” said uue paranduse, mille käigus tehti tavapäraseid veaparandusi ja muudatusi. Iseenesest on tegemist oodatud, vajaliku uuendusega, kuid üks muudatustest on pannud mängijaid kukalt kratsima. Nimelt on arendaja otsustanud teha soomust läbistavast laskemoonast täiesti tavalise laskemoona.

Mängijad kasutavad tihti “Call of Duty: Modern Warfare II” ja “Warzone 2.0” mängudes, eriti selles viimases, soomusveste, mistõttu soomust läbistavad kuulid on selles mängus täiesti omal kohal. Kuid mingil seletamatul põhjusel on arendaja otsustanud viimase uuendusega soomust läbistavast laskemoonast teha tavalise laskemoona.

call of duty

Arusaadavatel põhjustel on see tekitanud “Call of Duty” fännides mitmesuguseid küsimusi. Miks eemaldatakse soomust läbistaval laskemoonal soomust läbistav võime, see ei ole ju sellisel juhul enam soomust läbistav. Antud juhul tuleks laskemoona nime samuti muuta, et mängijaid mitte eksitada nimega, mis tõele ei vasta.

Kasutajad teevad arendaja kulul nalja, uurides: “Mis järgmiseks? Järgmise uuendusega High Velocity Ammo hakkab aeglasemalt lendama ja Incendiary Ammo hakkab vastaseid külmutama hoopis?”