“Cyberpunk 2077” tegelased saadavad sulle nüüd alastipilte

0
82
Cyberpunk 2077

“Cyberpunk 2077” viimane uuendus täiendas Panami ja Judy armulugusid ning nüüd saavad mängijad neilt seksuaalse tooniga sõnumeid.

“Cyberpunk 2077” sisaldab küll mitmeid seksistseene, kuid valikud ja nende arv sõltub sellest kas mängite mees- või naistegelasega ning milline on teie seksuaalne suunitlus. Hoolimata CD Projekt Redi kunagistest suurtest lubadustest, on neid muidugi märgatavalt vähem ja need on märgatavalt tagasihoidlikumad kui “Witcher 2” ja “Witcher 3” seksistseenid. Ka romantikat, võimalusi romantilisteks suheteks on mngijate arvates “Cyberpunk 2077-s” veidi vähevõitu. Seetõttu andis Triple Thirst välja “Cyberpunk 2077-l” põhineva visuaalnovelli “Cyberbang 2069“, et laiendada veidi romantiliste suhete valikut.

CD Projekt Red on kasutajaid, mingil määral, kuulda võtnud ning otsustanud kahe tegelaskuju – Panami ja Judy armulugusid veidi täiendada. Kui palju neid lugusid täiendatud on, ei ole veel täpselt teada, kuid mõned kasutajad on raporteerinud romantilistest ja seksuaalsetest sõnumitest, mida Panam ja Judy neile saadavad. Panam saatvat mängijatele lausa oma alastipilte või noh päris alastipiltideks on neid vast siiski raske nimetada, sest strateegilised kehaosad on loomulikult kõik siivsalt siiski kaetud.

Ekraanipildi autor: Justus | Twitter: https://twitter.com/thesthrnlocust/status/1494130143505391619

Mõned väikesed muudatused on saanud ka meessoost tegelased Kerry ja River, kuid väidetavalt olevat neid muudatusi, võrreldes Panami ja Judyga, vähem. Üks neist teeb sulle sentimentaalse kingituse ja teine veedab sinuga aega sinu korteri diivanil.