“Diablo IV” mängumaterjali lekitati

0
126
Diablo IV

Redditi kasutaja märkas failide jagamise veebilehel “Diablo IV” mängumaterjali ning jagas oma leidu ka teiste Redditi kasutajatega.

Nädalavahetusel toimus suur “GTA 6” leke, kus avaldati üle 90 video ja ekraanipildi, mis pärinevat “Grand Theft Auto 6” testversioonist. Tänaseks on Rockstar kinnitanud, et tegemist oli tõepoolest “GTA 6” materjaliga, mille häkkerid olid hiljuti toimunud rünnaku käigus kätte saanud. Take-Two Interactive (kellele Rockstar kuulub) on viimastel päevadel püüdnud lekkinud materjali internetist eemaldada.

Nüüd aga kõigest päev paar hiljem on toimunud juba uus leke, sel korral on lekkinud Activision Blizzardi “Diablo IV” mänguvideod. Esimene neist on 5 minutit ja teine 38 minutit. Hetkel veel on võimalik mõlema videoga tutvuda siin, enne kui need maha võetakse.

Mõlemad videod on varustatud vesimärgiga, mis tähendab seda, et tegemist on privaatse testiga ning versiooninumbri järgi peaks olema võimalik tuvastada, milline testija on materjaliga hooletult ringi käinud, laadides selle avalikku failide jagamise keskkonda üles.

“Diablo IV” peaks praeguse teadaoleva info kohaselt ilmuma 2023. aastal.