“Disco Elysiumi” arendaja vihjab probleemidele mängustuudios

1
217
Disco Elysium: The Final Cut

“Disco Elysiumi” loonud mängustuudio ZA/UM’i üks asutajaliikmetest paljastas, et ettevõttest on “tahtmatult” lahkunud mitmed meeskonnaliikmed.

“Mina, Martin Luiga, ZA/UM’i kultuuriühingu asutajaliige ja sekretär, samuti enamiku tuumikmeeskonna kokkupanija, saadan käesolevaga laiali kultuuriühingu ZA/UM (mitte segi ajada ZA/UM-iga, siinkohal märgin ma ära, et ei Kurvitz, Hindpere ega Rostov ei tööta seal eelmise aasta lõpust saadik),” kirjutas Luiga 1. oktoobril Mediumis, märkides oma asukohaks Tallinna Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku statsionaari IX osakonna.

Luiga lisab, et eelpool nimetatud isikud, ei lahkunud ettevõttest omal soovil, vihjates siseprobleemidele ettevõttes. See on aga üpris halb uudis neile “Disco Elysiumi” fännidele, kes ootavad mängule järge.

Postitusele järgnenud kommentaaris viitab Luiga probleemidele esmaste investoritega, kellest üks olevat olnud esimene isik Eestis, kes investeerimiskelmuses süüdi mõistetud. Kuigi Luiga kedagi nimeliselt ei maini, siis paistab, et oma postituses vihjab ta Tõnis Haavelile, kes mõisteti umbes seitse aastat tagasi süüdi investeerimiskelmusele kaasaaitamises, mille eest kohus määras talle 7 kuud tingimisi vangistust kolmeaastase katseajaga.

Aleksander Rostov kinnitab Twitteris koos Robert Kurvitza ja Helen Hindperega, et nad tõepoolest ei tööta enam ZA/UM’is.

“Disco Elysiumi” arendaja ZA/UM teatas täna, et ülejäänud meeskond on keskendunud järgmise projekti arendamisele.

“Nagu iga videomängu puhul, nii oli ja on ka Disco Elysiumi arendamine kollektiivne jõupingutus, iga meeskonnaliikme panus on oluline ja väärtustatud osana suuremast tervikust,” teatas ZA/UM’i pressiesindaja.

“Praegusel hetkel ei ole meil midagi lisaks kommenteerida, välja arvatud see, et ZA/UM’i arendusmeeskond keskendub jätkuvalt meie järgmisele projektile ja me oleme põnevil, et saame teile varsti rohkem infot jagada sel teemal.”


1 KOMMENTAAR

Comments are closed.