E3 2022 jääb ära

0
87
E3

ESA (Entertainment Software Association) teatas, et sel aastal jääb E3 üritus ära.

E3 iga-aastane üritus on viimastel aastatel olnud üsna kahtlases seisus. Juba enne COVID-19 pandeemiat loobusid mitmed mängude avaldajad, sealhulgas Sony, EA ja Activision, E3 üritusel osalemast. Need probleemid on pandeemia ajal aina süvenenud, suuremad mängustuudiod korraldavad pigem ise üritusi fännidele.

Seetõttu tundus E3 2022 toimumine juba aasta alguses kahtlane, sest COVID-19 ohu tõttu ei saavat üritust jätkuvalt füüsilisel kujul korraldada. Eelmisel aastal toimus üritus küll digitaalsena, kuid sel aastal on sellisest üritusest huvitatud osapooli veelgi vähem ning seetõttu on otsustas ESA sel aastal E3 ürituse täielikult ära jätta.

“Pühendame kogu oma energia ja ressursid selleks, et pakkuda järgmisel suvel taaselustatud füüsilist ja digitaalset E3 kogemust,” teatas ESA IGN-ile. “Olenemata sellest, kas seda naudite üritust näitusepõrandalt või oma lemmikseadmetest, 2023. aasta esitlus toob kogukonna, meedia ja tööstuse uuesti kokku täiesti uuel kujul ja interaktiivse kogemusena. Ootame E3 esitlemist fännidele üle maailma otse Los Angelesest 2023. aastal.”

Küll aga on suvel toimumas Geoff Keighley’s Summer Game Fest, kinnitas vahetult pärast ESA teadet Geoff Keighley oma Twitteri seinal.