Edasi lükatud: “Test Drive Unlimited: Solar Crown”, “Redout 2”, “Kerbal Space Program 2” ja teised mängud

0
42
Kerbal Space Program 2

Sel kuul on meid kurvastatud mitmesuguste mängude edasi lükkamisega.

Üheks edasi lükatud mänguks on võidusõidumäng “Redout 2“, mis algselt pidi ilmuma 26. mail kuid nüüd teatas 34BigThings, et neil on mängu arendamiseks vaja lisaaega ja seetõttu lükatakse mängu ilmumine edasi. Õnneks siiski mitte väga kaugesse tulevikku, vaid kõigest järgmisesse kuusse. “Redout 2” uueks ilmumiskuupäevaks sai 16. juuni.

Edasi lükati ka “Test Drive Unlimited: Solar Crown“, mis nüüd peaks ilmuma millalgi 2023. aastal. Ühtlasi teatas mängu väljaandja Nacon, et kasutamaks maksimaalselt ära uue põlvkonna konsoolide võimalusi ja tagada maksimaalne kvaliteet, on nad otsustanud loobuda eelmise põlvkonna versioonidest.

Kerbal Space Program 2” ilmumine lükati samuti JÄLLE edasi. Ei taha see mäng kohe mitte valmis saada. Private Division annab lootust, et vähemalt arvutile võiks “Kerbal Space Program 2” ilmuda 2023. aasta alguses. Konsoolidele aga kunagi hiljem.

Edasi lükati vahepeal ka see kauaoodatud ja kiidetud “Starfield“, seesama mille ilmumist sel aastal Meile Meeldib Mängida üsna vähetõenäoliseks pidas ja põmm, nagu välk selgest taevast olevat fännidele tulnud üllatusuudis selle edasi lükkamisest kuhugi 2023. aastasse. Arvate et see saab järgmise aasta alguseks valmis? Vähemalt seni pole Bethesda meile ikka veel mängu suutnud näidata, kostitades meid mänguvideo asemel hoopis igavate roboti profiilipiltidega, ilmselt on tegemist mänguga, mis on suunatud robotiarmastajatele? Aga noh mine sa tea, äkki suudavad nad selle pisikese vea nüüd 12. juunil Xboxi ja Bethesda üritusel ära parandada.

Sama juhtus ka “Redfalliga“, mille me kõik juba vahepeal sootuks ära unustanud olime… Pidime googeldama, et meenutada millega tegu on, targemaks kahjuks väga palju ei saanud, seetõttu pole ka ime, et see edasi lükati aastasse 2023.

Loomulikult ei olnud Bethesda fännid nende mängude edasi lükkamisega kohe üldse mitte rahul ning läksid sotsiaalmeediasse Todd Howardit, ei, hoopis Phil Spencerit peksma. Miks vaene Phil Spencer peksa sai, selle kohta leiab infot Meile Meeldib Mängida 15. mai 2022 saatest.

Steami kasutajad peavad aga järgmise aastani ootama oma enim oodatuimat mängu sel aastal. Avatud maailmaga MMO “The Day Before” pidi ilmuma sel aastal, 21. juunil, kuid Fntastic otsustas mängumootorit vahetada ja seetõttu lükati mäng 2023. aastasse.