EESTLASTE LEMMIKMÄNGUD 2022 küsitlus

0
215
Eest5laste lemmikmängud 2022

Taaskord on kätte jõudnud see aeg, mil aasta hakkab läbi saama ning see tähendab, et aeg on välja selgitada EESTLASTE LEMMIKMÄNGUD 2022. AASTAL.

Millistest sel aastal ilmunud mängudest sina ja su sõbrad sel aastal kõige rohkem rõõmu tundsid? Tule ja jaga seda infot meiega, et saaksime üheskoos välja selgitada need kõige-kõige paremad mängud sel aastal. Selleks kliki siia lingile, mis viib sind EESTLASTE LEMMIKMÄNGUD 2022 küsitluse juurde, kus saad oma lemmikmängude poolt hääle anda. Kui küsitlus täidetud, siis jaga infot ka oma sõprade ja tuttavatega, et ka nemad saaksid oma lemmikute poolt hääletada.

Kui mõne kategooria juures hinnangut anda ei oska, siis jäta see osa lihtsalt vahele, vajutades JÄTKA (või “continue”, vastavalt valitud keelele).

Et hääletamine huvitavam oleks, siis loosime välja mitmesuguseid auhindu. Ühtegi mängukonsooli meil selle aasta kingikotis pole, küll aga loosime välja God of War Ragnarök Limited Edition DualSense’i puldi ja mitmesuguseid teisi auhindu, alates särkidest ja kruusidest kuni videomängudeni (Resident Evil Village, Vampire: The Masquerade – Swansong, LEGO mängud, Capcom Fighting Collection, Borderlands 3, WWE 2K Battlegrounds, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ja teised mängud).

Hääletada saab kuni 5. jaanuarini ning eestlaste lemmikmängud aastal 2022 kuulutame välja 8. jaanuaril 2023 toimuvas Meile Meeldib Mängida saates, mida saab kuulata ja jälgida siit: https://www.youtube.com/mkuubis

Loosiauhindade võitjad teeme teatavaks Meile Meeldib Mängida veebilehel hiljemalt 10. jaanuaril 2023.

Kingikoti sisu täitmisel oli abiks: GAMESTAR

Meile Meeldib Mängida saade toimub igal pühapäeval kell 20:00 ning otsesaate vaatajad/kuulajad saavad teenida omale punkte, mida saab loosimängudes oma võiduvõimaluste suurendamiseks kasutada. Oma punktide arvu näeb kui kirjutad saate ajal vestlusaknasse !punktid.

Meile Meeldib Mängida tegemisi saab toetada Patreoni kaudu. Patroonid saavad T-särgi, Discordis sissepääsu VIP ruumi, ligipääsu patroonidele mõeldud sisule ja eelisjärjekorras mänguõhtutega liituda ning iga kuu lojaalsuspunkte. Meie Patreoni lehe leiad aadressilt https://patreon.com/meilemeeldibmangida