Ennenägematu soodushind: “FIFA 23” ainult 6 sendi eest

0
102
FIFA 23

Electronic Arts müüs Epic Games’i poes “FIFA 23” 6 sendi eest.

Epic Games’i India poe kasutajad said EA uut jalgpallimängu eeltellida 4.80 ruupia eest, mis teeb eurodes kokku kõigest 6 senti. Kõigele lisaks polnud tegemist mitte tavalise versiooniga vaid lausa selle kõige uhkema versiooniga – “FIFA 23” Ultimate’i versiooniga.

EA tunnistas, et tegemist oli veaga ning 4.80 ruupia asemel oleks pidanud olema hoopis 3499 ruupiat, umbes 43 eurot. Need kes “FIFA 23” Epicu poest soodushinnaga eeltellisid, saavadki nüüd mängu 99,98% soodsamalt, sest EA kinnitas, et nad austavad tehtud eeltellimusi.

“Lõime päris suurejoonelise omavärava, pakkudes FIFA 23 eeltellimust Epic Games Store’is vale hinnaga,” teatas EA. “See oli meie vihga ja tahame teile teada anda, et austame kõiki selle hinnaga tehtud eeltellimusi.”

Praeguseks on muidugi viga parandatud ja “FIFA 23” maksab Epicu India poes 3499 ruupiat nagu see muidu maksma pidi. Neile, kes mängu omale aga suurepärase soodushinnaga ostsid, võib palju õnne soovida, sest nii hea soodushinnaga pole varem EA mänge eeltellimuses müüdud.